Muhabbet kuşum kursak mantari mi

melikekrc4

Yeni Üye
merhabalar muhabbet kuşum normalde çok hareketli konuşkan bir kuş ama bundan iki gün once konuşmayı tamamen kesti çok uykulu ve durgun dışkısı da çok sulu veterinere götü
MipPXP04.jpg
ipdrYCJT.jpg
eVCC63MN.jpg
rme imkanim olmadigi icin kuscuya goturdum hibo marka ishal duzenleyici verdi ilacin üstünde iki damladan fazla damlatmayin diyor kendisi 10 damla kullanin dedi ben bi bes damla koyuyorum suyuna iki gundur ama kesilmedi ishali marulu bi kac gun ard arda vermis evdekiler haberim olmadan ve suyuna da limon damlatmislar ayriyeten kuşçu eline aldığında kuşu arka kısmındaki tuylerin neredeyse çoğu döküldü bu mevsimsel dedi birde ve iğneyle antibiyotik verdi enfeksiyon için kursağının dolu olduğunu söyledi.

Kusma ve öğürme varmı sorun var duruyor sadece ishali kesmek çözüm değil. Güncel dışkısını net paylaşın ve diyet programınızı yazın

kusma vardi iki gün önce yutkunamiyor gibi boynunu hareket ettirip etrafa ikiser ucer yem sacti kuscuya o ilaci verdikten sonra kesildi şuan surekli kendi tüyleriyle uğraşıyor ve suyunda iki uc damla limon var ayri bi kapta patates haslamasi ve yumurta sarisi var
Tu2umdFW.jpg

kusma vardi iki gün önce yutkunamiyor gibi boynunu hareket ettirip etrafa ikiser ucer yem sacti kuscuya o ilaci verdikten sonra kesildi şuan surekli kendi tüyleriyle uğraşıyor ve suyunda iki uc damla limon var ayri bi kapta patates haslamasi ve yumurta sarisi var
Tu2umdFW.jpg
LimonLimonlu suyu kaldırın. İlacı nasıl veriyorsunuz

Kuşçuya falan götürmeyin birçoğu cahil.
Buraya detay verin size yardımcı olmaya çalışırız.
Kusma,öğürme,ağız içinde veya dışkılarda kötü koku var mı? Ağız içini kontrol edin beyaz veya sarı peynirimsi şeyler var mı ?
Kursakta şişlik var mı?

Kusma,öğürme,ağız içinde veya dışkılarda kötü koku var mı? Ağız içini kontrol edin beyaz veya sarı peynirimsi şeyler var mı ?
Kursakta şişlik var mı?
Hocam antibiyotik diye birşey vermişler onu net öğrenmekte fayda var acaba ne verdi. Anlayanlar elbet var fakat güvenilirlik konusu cidden tartışılır

Kursakta şişlik var mı?
hiçbiri yok şuan yanlış anlamayin bu adam gercekten güvenilir geldi nedense sordum antibiyotik falan değilmiş verdiği kendi yurt dışından bi kaç şey getirtip hazırlamış kimseye vermezdim normalde ama bu kuşa iyi geleceğini düşündüm dedi satmıyorum da dedi şimdi dediği sey 6-7 yaşında kuş yaşlı ard arda verdiğiniz marul yuzunden olmuş düzeliyor dedi kolay yemesi için yemi yulaf ve guvercin yemi sanirsam karisik verdi bunu da yedirin dedi

hiçbiri yok şuan yanlış anlamayin bu adam gercekten güvenilir geldi nedense sordum antibiyotik falan değilmiş verdiği kendi yurt dışından bi kaç şey getirtip hazırlamış kimseye vermezdim normalde ama bu kuşa iyi geleceğini düşündüm dedi satmıyorum da dedi şimdi dediği sey 6-7 yaşında kuş yaşlı ard arda verdiğiniz marul yuzunden olmuş düzeliyor dedi kolay yemesi için yemi yulaf ve guvercin yemi sanirsam karisik verdi bunu da yedirin dedi
Adını öğrenin verdiği şeyin.
Kuşun güncel videosunu paylaşın,streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.

Hocam size söylediklerinden anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kuşçu çok da güvenilir sayılmaz. Dışkı düzeldi kuş iyileşti sanıp hemen rahavete kapılmayın.

Geri