Muhabbet Kuşum Kanlı İshal Oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ipemacon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ipemacon

Yeni Üye
Merhaba. Birkaç gündür dışkısı biraz cıvıktı ama son zamanlarda çok enerjikti. Dün biraz halsizleşmeye başladı. Kitaplığın yanına gidip saatlerce oturuyor. Ben yem yedirmedikçe ve su içirmedikçe içtiğini görmedim, çok rahat ulaşabileceği yerde. Unutuyor heralde ama benim elimde gördüğü an hareketleniyor ve baya yiyip içiyor. Ayakları soğuk. kanatları da hafif düşmüş gibi.

Sadece 2 kez böyle dışkıladı, ilkini temizledim. gece 3-4 gibi falandı. Suluğunu yarısına kadar doldurup 2 damla elma sirkesi damlattım.
Röhnfried entrobac probiyotik takviyesi, röhnfried multivitamin ve röhnfried b aminoasit ve elektrolik karışımı var elimde. Dün multivitamin damlatmıştım. Bugün bunlardan birisini kullanayım mı?

Şimdi bir daha dışkıladı. Kan miktarı biraz azalmış gibi. Foto biraz yanıltıcı, dışkı kısmı o kadar koyu değil, daha açık.

Son düzenleme:
galiba sadece o 2 dışkısı kanlıydı. Özellikle son dışkısı tamamen normale dönmüş gibi gözüküyor ama halen halsiz duruyor. Kafesine sokmak istedim, hiçbir şekilde sokamadım. Oradan oraya kaçıp durdu bende fazla yormak istemedim. Yani enerjisi de var biraz. Halen tedirginim ama. Azıcık patates haşlaması yedirebildim. Elma sirkeli suyu döküp vitaminli koyayım mı?

Elma sirkesi ile vitamin ile olacak iş değil,kuş hasta. Koksidiyoz olabilir @Selçuk YÜKSEL

Veterinerden Tetramezhatine buşamazsanız, sulphamezathine alıp başlamalısınız. Ayrıca prozim plusda almamız iyi olur. Hızlı olun her saat kötüleşecek. Yese bile yediğinden yararlanamıyor şuanda.

Veterinerden Tetramezhatine buşamazsanız, sulphamezathine alıp başlamalısınız. Ayrıca prozim plusda almamız iyi olur. Hızlı olun her saat kötüleşecek. Yese bile yediğinden yararlanamıyor şuanda.
Hocam son 4-5 dışkısı normaldi, hafif cıvıklık vardı sadece. Son dışkısında çok az kan var. Yinede başlayabilirim. Nasıl kullanacağım bunları? Gittiğim veterinerler pek yardımcı olamıyor. Ayrıca bende probiyotik var, onu kullanayım mı? Çünkü sipariş verirsem muhtemelen pazartesiye kalacak zaten.

Hocam son 4-5 dışkısı normaldi, hafif cıvıklık vardı sadece. Son dışkısında çok az kan var. Yinede başlayabilirim. Nasıl kullanacağım bunları? Gittiğim veterinerler pek yardımcı olamıyor. Ayrıca bende probiyotik var, onu kullanayım mı? Çünkü sipariş verirsem muhtemelen pazartesiye kalacak zaten.
Hocam yinede başlayabilirim dediğinize göre şüpheleriniz var hasta olup olmadığı konusunda. Antibiyotiğin gereksiz kullanılmasına karşıyım. Gerekmese önermem emin olun.

Hocam yinede başlayabilirim dediğinize göre şüpheleriniz var hasta olup olmadığı konusunda. Antibiyotiğin gereksiz kullanılmasına karşıyım. Gerekmese önermem emin olun.
Tamam hocam peki bunları bulamazsam ne yapayım veterinerde? Flagyl falan iş görür mü bunlar yoksa? Ve vitaminlerden, probiyotiklerden kullanıyım mı elimde olanlardan?

Geri