Canyvs
Meraklı Üye
avucuma dökünce geliyor elim yemsiz olunca ısırıp kaçıyorkafeste elinize yem döküp yapmanız daha iyi olacaktır
avucuma dökünce geliyor elim yemsiz olunca ısırıp kaçıyorkafeste elinize yem döküp yapmanız daha iyi olacaktır
teşekkür ederim bir sıkıntı olursa size ulaşabilirmiyim?o zaman parmağınızı ayağının altına yavaşça getirin.her kaçtığında yavaşça terrarlayın
benim kuşumda yabani bir kuştu ben perdenin arkasına geçip avcum da tutuyordum bi alıştı sonra yavaş yavaş parmığıma alıp öylece bekliyordum onu sevip onunla konuşuyordum sonra kafasından biraz tutarak öperek odanın içine çıkıyordum elimi yavaşça çekiyordum bazen kaçıyor ama bu zamanla olacak bir şey sonra elinde duruyor şimdi alıştı zaten daha küçük sana alışacaktır ve aranızdaki bağ daha da güçlencektiryaparım tabiikide ve bu arada kuş ben elimi soktuğum anda kaçıyor ısırıyor salıncada omzuma başıma veya kafesinin üstüne doğru uçuyor sanırım kuşumun
güvenini kaybettim nasıl düzeltebileceğimi biliyormusunuz?
ilk olarak avucumamı almam gerek yani?benim kuşumda yabani bir kuştu ben perdenin arkasına geçip avcum da tutuyordum bi alıştı sonra yavaş yavaş parmığıma alıp öylece bekliyordum onu sevip onunla konuşuyordum sonra kafasından biraz tutarak öperek odanın içine çıkıyordum elimi yavaşça çekiyordum bazen kaçıyor ama bu zamanla olacak bir şey sonra elinde duruyor şimdi alıştı zaten daha küçük sana alışacaktır ve aranızdaki bağ daha da güçlencektir
çok denedim ama hepsinde benden korktu ve işe y aramadılar bende cevabı burda arayayım burda bilgili insanlar vardır dedim.Sizin sorduğunuz mükerrer konularla ilgili bir sürü cevap var.
Arama kısmına: Muhabbet kuşu ele alıştırma.-Eğitim. yazınız.
Bir günlük çaba ile olmaması normal. Mithrandir bile gelse farklı bilgiler veremez bu konuda.çok denedim ama hepsinde benden korktu ve işe y aramadılar bende cevabı burda arayayım burda bilgili insanlar vardır dedim.
inanın bana 1 aydır bende ama sadece parmağımdan ve elimden korkuyor omuza ve kafaya net geliyorBir günlük çaba ile olmaması normal. Mithrandir bile gelse farklı bilgiler veremez bu konuda.
Belirli bilgi ve uygulamaları 7-10 gün aralıksız uygulayacaksınız.