Muhabbet kuşum kakasını yiyor!

ceylinaaa96

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum uzun zamandır kakasını yemiyordu şimdi tekrar kakasını yemeye başladı. Birtürlü engelleyemiyorum
Ne yapmam lazım. Kaka yemesi onda ne gibi sorunlar yaşatır ve ben bunun önüne nasıl geçeceğim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Beslenme programını yazınız. Ve kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Mineral falan veriyor musunuz?

Beslenme programını yazınız. Ve kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Mineral falan veriyor musunuz?
Tohum yem yiyor kafesindeyken, gün içinde aspur veriyorum ara da sırada, haftada bir ya da iki kez yumurta maması veriyorum, akşamları meyve yerken ona da veriyorum elma , ayva bu şekilde beslenme şekli
Multivitamin veriyorum hafta 1
B vitamini veriyorum
Mineral veriyorum onu her hafta vermiyorum iki hafta da bir

Tohum yem yiyor kafesindeyken, gün içinde aspur veriyorum ara da sırada, haftada bir ya da iki kez yumurta maması veriyorum, akşamları meyve yerken ona da veriyorum elma , ayva bu şekilde beslenme şekli
Multivitamin veriyorum hafta 1
B vitamini veriyorum
Mineral veriyorum onu her hafta vermiyorum iki hafta da bir

Kafesini yeni temizledim bayram için

Merhaba muhabbet kuşum uzun zamandır kakasını yemiyordu şimdi tekrar kakasını yemeye başladı. Birtürlü engelleyemiyorum
Ne yapmam lazım. Kaka yemesi onda ne gibi sorunlar yaşatır ve ben bunun önüne nasıl geçeceğim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Stresten olabilir. Son zamanlarında hayatında herhangi bir değişiklik oldu mu ? Yer değişimi oyuncak değişimi yem değişimi vs ?
Takbiyelerinizin içeriği yeterli mi içerik kısmlarını paylaşın.

Stresten olabilir. Son zamanlarında hayatında herhangi bir değişiklik oldu mu ? Yer değişimi oyuncak değişimi yem değişimi vs ?
Takbiyelerinizin içeriği yeterli mi içerik kısmlarını paylaşın.
Evin yerini değiştirdik normalde kafesi hep peteğin orada duruyordu şimdi birde tvnin yerinde ki oyun alanının yeri değişmişti kafesinin düzeninde herhangi bir değişiklik yok. Sadece yeri değişti
Fizzynin multivitaminini kullanıyorum
Deep diye bir markanın kaolin vitamini
Bir de yine aynı markanın minaralini kullanıyorum

Yer değişiminden olabilir. Geçmezse veya halsizlik başlarsa yazın. Ayrıca probiyotik başlamanızı öneririm haftada 2-3 kez verin mutlaka

Halsizlik bir çok hastalıktan olabilir. Dışkı paylaşın tahmin etmeye çalışalım. Bence siz probiyotik başlayın en kısa sürede hemen ilaç başlamayalım.

Dışkısında hastalık belirtisi yok. Siz 3-4 günde bir video ve dışkı resmi paylaşın takip edelim. Ama probiyotik başlayın en kısa sürede

Halsizlik bir çok hastalıktan olabilir. Dışkı paylaşın tahmin etmeye çalışalım. Bence siz probiyotik başlayın en kısa sürede hemen ilaç başlamayalım.
Dışkısı bu şekilde
Dışkısında hastalık belirtisi yok. Siz 3-4 günde bir video ve dışkı resmi paylaşın takip edelim. Ama probiyotik başlayın en kısa

İnternetten sipariş edebilirsiniz. Gönderdiğiniz ürün probiyotik değil.

Zamanla dışkılar düzene oturacaktır. 1 hafta kadar her gün probiyotik olsun suyunda. 👍 Sonra 2 günde bir 1 ay kadar sonrasında haftada 2 kez yeter.

Geri