Sizi anlıyorum ancak mikrobik olan olmayan her durumda hemen ilaca koşmak da beni rahatsız ediyor. Beslenme rutinindeki değişiklikten sonra dışkıda düzelme varsa zaten mikrobik durum yoktur. Mikrobik olanlarda ise kuş sadece ishal olmakla kalmaz başka belirtiler de gösterir. Tek başına patates yedirmek yetersiz kalır elbette. Burada hepimizin amacı kuşlara faydamızın dokunması. Üstelik kendimi de katacağım sürekli kendi konularını açmayıp diğer kuşlara yardım etmeye çalışan birçok üye var. Giden değerli üyeler yok mu, var. Küstürülen oldu mu, evet. Bazen rastlıyorum önemli bir sorun üzerine konu açılmış ama hiç yorum gelmemiş. Üzücü buluyorum. Bana ne mantığında olan bir kişi burada vakit harcamaz.
Yinelediğim üzere mikrobik olmayan durumlarda hadi ilaç mantığı bana ters. Beslenmenin değeri mühim. Gerek yabancı kaynaklarda gerekse Türk kaynaklarında mevcut. Her fikir değer arzediyor, her konu açan her bilgiyi hap şeklinde alıp uygulamak durumunda değil. Araştırmak, öğrenmek hepimiz için.