Muhabbet Kuşum Hasta

bartu5234

Yeni Üye
Arkadaşlar, merhaba. Dişi muhabbet kuşumun eşi yaklaşık 3 ay önce vefat etti. Bende yalnızlık çekmesin diye yeni bir erkek aldım. Fakat erkek kuşun yüzüme doğru sıvı hapşurduğunu fark ettim ve ayırdım. Ancak dişi kuşumda dün akşam hapşurmaya başladı ve ishal oldu. Erkek kuş iyileşti; herhangi bir sıkıntı yok. Fakat dişi kuşum daha ağır hastalanmış gibi görünüyor. Dün sabah çok enerjikti normalde çok enerjik, neşeli ve mutlu bir kuştur. Ama şu an ötmüyor… dün gece üstünü örttüm ve dişi kuşun kuyruğu da aldığımızdan beri tık tık saat gibi sallanıyor. Dediğim gibi başka neler yapabilirim, lütfen tavsiye verip yardımcı olun.

Net dışkı resmi ve videolarını paylaşın. Gözlerinde yaşarma oldu mu hiç ?

Hocam kuşta şu an sorum yok ama bir sorum olacak suyuna 3 damla probiyotik 10 damla b vitamini ve 3 damla a vitamini ve 3 damla da limon sıktım. Kuşa çok fazla gelir mi?
*Bu soruyu pek çok forumun altına yazmışsınız,sorularınızı kendi paylaşımınızın altına yazarsanız karışıklık olmaması için iyi olur.
*Gelelim sorunuza hangi markaları kaç damla kullandığınızı yazarsanız daha kolay yardımcı olunur,her markanın dozajlaması farklı oluyor.Saat geç olduğu için belki gören olmayabilir.Emin olmak adına suluğa sade su koyun isterseniz bu günlük ve yarın forumunuzun altına kaç damla kullanmanız gerektiğini sorarsınız ona göre de devam edersiniz(Benim bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum)

Hocam kuşta şu an sorum yok ama bir sorum olacak suyuna 3 damla probiyotik 10 damla b vitamini ve 3 damla a vitamini ve 3 damla da limon sıktım. Kuşa çok fazla gelir mi?
1 günlük sorun olmaz ama süreklileştirmeyin sakın. Ayrıca vitaminli suya limon sıkmayın etkisini azaltır.

Geri