Muhabbet kuşum hasta

Teifuculanı nasıl kullandınız bir anlatır mısınız bir gün probiyotik ertesi gün trifuculan şeklinde mi gidiyorsunuz ? Toplamda kaç gün trfuculan verdiniz ve ne kadar kattınız suya
Trflucan hiç vermedim aldım suyuna koydum kafesine takmadan siz “mikostatine devam edelim “ dediğiniz için hiç vermedim mikostatin ise standart suluğuna 6 damla koydum
Şöyle söyleyeyim 7 gün mikostatin 4 gün Sulphamezarhine bu iki ilaç için hiç ara verilmedi sürekli bu ikisi 11 gün aralıksız verildi
Dışkıdan sonra probiyotik e geçiş yaptık

Rica ederim geçmiş olsun. Yarından itibaren 15 gün boyunca her gün probiyotik haftada 2 vitamin desteği verin. Dezenfekteyi ihmal etmeyin ama.
Bu mesajımı yanlış anladınız sanırım. İlaçla birlikte probiyotikten bahsetmiştim aslında. Neyse yarından itibaren 2 gün daha sulphamezathine artı probiyotik. Sonra probiyotiğe kesintisiz devam. Trifuculanı da gerek olmadan kafadan kullanmayın.

Bu mesajımı yanlış anladınız sanırım. İlaçla birlikte probiyotikten bahsetmiştim aslında. Neyse yarından itibaren 2 gün daha sulphamezathine artı probiyotik. Sonra probiyotiğe kesintisiz devam. Trifuculanı da gerek olmadan kafadan kullanmayın.
Yanlış anladım abi
İkisini aynı anda nasıl kullanacağım ?

Ben 5 tam gün verin dediğim için tekrarlama gereği duymamıştım

3. Soruşum bu ilaç öncesi tadavi sırasında ve sonrasında kuştaki değişim ve gelişmeler nelerdi

3. Soruşum bu ilaç öncesi tadavi sırasında ve sonrasında kuştaki değişim ve gelişmeler nelerdi
Abi tedaviye başladıktan sonraki değişim kusması durdu tem kusmuyor artık
Dışkısı siyah gibi ve boyutu büyüktü şuan eskisi gibi değil
Dışkı boyutu küçüldü açık yeşile döndü
Kendini kabartıp uyuyordu sadece kabarmıyor sürekli uyuyor eski hareketli haline nazaran az hareket ediyor

2 gün antibiyotik ve probiyotik sonrası gelişmeleri yazın ona göre yol çizeriz

Şimdi kuşu koklar mısın ağzı veya kusmuğu kokuyor mu ?

Kuşunuz bir şeyleri kemirir miydi? Yünlü simli kıyafet,halı,duvar vs?

Tamamdır abi probiyotik kaç damla koyayım ölçüsü ne olacak ben vitasigna probiyotiğini almıştım veterinerden
Abi iyi akşamlar benim kızım aynı durumda dün kusmadı hiç yalnız ilacı bitti enteresan olan şey daha yeni aldığım ( şırınga içerisinde vermişlerdi)aldığım veterinerde kalmamış
Vetclass var bilirsiniz belki Sulphamezarhine reçetesiz yada muayene etmeden veremeyiz diyorlar aklımı oynatacağım yani ülkede hiç birşeyi tam yapmazlar bunumu yapacakları tuttu

Abi iyi akşamlar benim kızım aynı durumda dün kusmadı hiç yalnız ilacı bitti enteresan olan şey daha yeni aldığım ( şırınga içerisinde vermişlerdi)aldığım veterinerde kalmamış
Vetclass var bilirsiniz belki Sulphamezarhine reçetesiz yada muayene etmeden veremeyiz diyorlar aklımı oynatacağım yani ülkede hiç birşeyi tam yapmazlar bunumu yapacakları tuttu
Tetramezhatine bulun o zaman. Başka veterinere gidin. Yada eczaneden tablet formda olmayan bir antibiyotik almanız gerekir. Bactrim, klaumaks, agumentin ve benzerleri olabilir. Ama onun için de reçete isterler..

Tetramezhatine bulun o zaman. Başka veterinere gidin. Yada eczaneden tablet formda olmayan bir antibiyotik almanız gerekir. Bactrim, klaumaks, agumentin ve benzerleri olabilir. Ama onun için de reçete isterler..
Reçetesiz olan hangisi ? Şişli - kurtuluş arasındaki veteriner kliniklerine gittim hiç birinde yoktu hepsi vetclass dediğime yolladılar gitmeden aradım vermiyoruz dediler bir önceki klinikte kalmamış

Geri