Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Probiyotik için dedimProbiyotik mi diafuryl mi tam anlayamadim
Probiyotik için dedimProbiyotik mi diafuryl mi tam anlayamadim
tamam tesekkurlerGerwit haftada 1 normalde ama ilk hafta 2 kere verin. Enterobak hatfada üç ama ilk hafta daha sık verin gerwitle beraber vermenizde sakınca yok
Tekrardan halsizlik basladı ya bir düzelemedi dışkı fotoğrafı da atacağim simdiKuşun son durumu nedir?
Güncel dışkı ve video paylaşır mısınız
6 gün oldu diafuryl bugün vermedim yarın arıcam dediğiniz ilaciVeterinerlerden sulphamezathine bulmaya çalışın. Diafurliyle olmaz bu iş. Ayrıca entrobac ve aviminerali kesin fazlası zehirdir fazla kullanmayın. Diafurlyi kaç gündür kullanıyorsunuz bu arada?
Siz biran önce sulphamezathine bulun yada en kötü eczaneden bactrim şurup alıp kullanın. Sulpha kadar olmasada oda etki edicektir. İlaç tam dolu suluğa 10 damla şeklinde kullanılıcak. İlaçlı su hergün tazelenicek ve 5-7 gün kadar kullanılıcak. İki ilaç içinde geçerli...
Tamamdır zaten 5 6 gibi almıştım entrobacı kafesinden yarın okul çıkışı bakacağım veterinerlere bu arada fiyatı nedir bilginiz var mı acabaTamam mineral ve vitaminin fazlası sorun çıkarır. Özellikle mineralin fazlası tehlikelidir. Üst üste kullanılmaz. Entrobac probiyotik olarak geçsede içerisnde vitaminlerde var. Bu ikisini kesin bence. Ve dediğim ilaçlardan birini temin etmeye çalışın.