ŞekerŞeker
Yeni Üye
Kafesi hemen temizleyim mi sizce neyi var yani bakteri mi soğuktan mi anlamadık gitti
Sizce neyi vardır bakteri mi mantar mi soğuk mu sorunu ne olabilirTemizlik iyidir, hemen yapabiliyorsanız yapın, sık sık taban temizliği yapın, önümüzdeki 10 gün boyunca 3 günde bir detaylı temizlik yapmalı, tedavi bitiminde probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın
Poposunu ıslak pamuk ile silebilirsiniz
Poposunu sildim vazelin sürsem zararı olur mu acabaÇok çok teşekkür ederim son olarak Allah izin verirde iyileşirse probiyotik nasıl yapicam yoğurt mu vereyim onu bilemedim vitamin almıştım
Inşallah iyileşir de bunları kullanmak nasip olur çok teşekkür ederim ilginiz ve sabrınız içinVazelin sürmeyin. Probiyotiği internetten alabilirsiniz, diazyme veya bütçenize göre farklı bir marka da olabilir. Multivitamin mutlaka kaliteli bir urun temin edin, hipraminchok, Gervit W veya Nekton gibi
Inşallah iyileşir de bunları kullanmak nasip olur çok teşekkür ederim ilginiz ve sabrınız için
Kuşun dışkısını paylaşsanız daha iyi olur kanlı ishal dediniz belki yediği yenlerden dolayı kahverengi olmuştur
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]
Tetramezatin kullanıyorum şuan faydalı olmaz mı oO zaman acil olarak vetakoksin isimli ilaçtan bulun ve kullanın
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]
Antibiyotik in ismini bilmiorum malesef kendi hazirladi acik sekilde verdi toz halindeAraştırdım ama çok fazla çeşit var ne vereceğimi bilemedim. Siz ne kullandınız
Burada bir anribiyotik ismi verdiler onu aldım onu verdim bugun insallah faydalı olur iyilesirAma bilgili atkdslrdn veya instgrmda veteriner sayfalardan bi isim isteyebilirsnz bence