Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Hocam en azından gönderdiğiniz sarı toza başlayın kuşun vakti yok. İlaç etken maddesi araştırmaya vakit yok.
İyi akşamlar Selçuk Bey, Croxilex adlı 1000 mg bir ilaç bulduk. Söylediğiniz madde etkenli. Nasıl uygulamamız gerekiyor? Bilgilendirebilir misiniz?Hocam en azından gönderdiğiniz sarı toza başlayın kuşun vakti yok. İlaç etken maddesi araştırmaya vakit yok.
İyi günler Selçuk Bey, biz öğlen temin ettik söylediğiniz ilacı, biraz içti. Bugün genel durumu daha iyi. Akşam yeminden yemiş, darı tüketiyor. Sabah biraz ötmüş. Dışkısının rengini yine görsel olarak bırakıyorum. Antibiyotiği kullanırken söylediğiniz saat aralıklarıyla mı vermemiz gerek? Her 3 saatte bir şeklinde gibi.Bir tableti iyice toz hale getirip tozu 10 eşit parçaya bölüp bir parçasını yarım sulukta iyice eritip verin. Şimdi suluğunu alıp sabah taze hazırlayıp verin.fırsat varsa saat 12 de tekrar suluğunu alıp saat 15 de yine taze ilaçlı hazırlayıp su verin. Her gün gelişmeleri paylaşın.
Dışkı iyiİyi günler Selçuk Bey, biz öğlen temin ettik söylediğiniz ilacı, biraz içti. Bugün genel durumu daha iyi. Akşam yeminden yemiş, darı tüketiyor. Sabah biraz ötmüş. Dışkısının rengini yine görsel olarak bırakıyorum. Antibiyotiği kullanırken söylediğiniz saat aralıklarıyla mı vermemiz gerek? Her 3 saatte bir şeklinde gibi.
Hocam ilaçlı sudan gün boyu içecek. Ama günde iki kez taze hazırlayacaksınız suyu. Her ilaçlı su hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasınİyi günler Selçuk Bey, biz öğlen temin ettik söylediğiniz ilacı, biraz içti. Bugün genel durumu daha iyi. Akşam yeminden yemiş, darı tüketiyor. Sabah biraz ötmüş. Dışkısının rengini yine görsel olarak bırakıyorum. Antibiyotiği kullanırken söylediğiniz saat aralıklarıyla mı vermemiz gerek? Her 3 saatte bir şeklinde gibi.
İyi akşamlar Selçuk Bey. Bugünkü dışkısı da katı ve sıvı yeşil gibi seyrediyor. Keyfi yerinde, her zamanki gibi hareket ediyor. Dışkısında sanırım anormallik devam ediyor.Hocam ilaçlı sudan gün boyu içecek. Ama günde iki kez taze hazırlayacaksınız suyu. Her ilaçlı su hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasınamaç ilacı taze içirmek kuşa
Hayır hiç yaptırmadık. Nasıl yapılacağını, ne kullanmamız gerektiğini de bilmiyoruz.Dış parazit damlası yaptırdınız mı hiç? Yaptırmadı iseniz ondan da yapılsın. Nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
Bir de kafeste pek tutmuyoruz biz. Yalnız uyumaya, su, yem yemeye girer. Genelde evde dolaşır. Kafeste kaldığı vakit sinirlendiği için mi bilmiyorum kuru dışkısını parçaladığı veya yediği oluyor nasıl engelleyebiliriz? Bu da bir durum belirtisi mi ?Dış parazit damlası yaptırdınız mı hiç? Yaptırmadı iseniz ondan da yapılsın. Nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
İyi akşamlar Selçuk Bey, dün fotoğraf gönderemedim üçüncü günüydü. Bugün dördüncü gün.İvermectin etken maddeli herhangi bir ense damlası kullanabilirsiniz..
Ben hala evde değilim ancak neşesi yerinde diyor evdekiler. Antibiyotiğe devam mı edelim diyorsunuz? Vücudu yorar mı peki?Eğer kuşta olumlu gelişme varsa ilaca devam edin. Sanki 4. Gün dışkılar düzelmeye başlamış. Sizin gözleminiz nedir ?
Hocam vücudun yorulması ebedi dinlenme moduna geçmesinden bir tık iyidir. Öyle değil mi ?Ben hala evde değilim ancak neşesi yerinde diyor evdekiler. Antibiyotiğe devam mı edelim diyorsunuz? Vücudu yorar mı peki?
İyi akşamlar, hayırlı bayramlar diliyorum Selçuk Bey.Hocam vücudun yorulması ebedi dinlenme moduna geçmesinden bir tık iyidir. Öyle değil mi ?