Yagmursu14
Yeni Üye
Ishal olmuş olabilir mi avisol kullansam ?Evet güncel dışkı resimleri atın ve yakından net resimler olsun.
Ishal olmuş olabilir mi avisol kullansam ?Evet güncel dışkı resimleri atın ve yakından net resimler olsun.
Hocam vitaminin faydalı olucağını düşünmüyorum veterinere gidin iyi bir veterinere varsa tabi @umitFB hocam yardımcı olur sizeAvisol diye bir vitamin varmış ondan alsam faydası olur mu
Hocam şu an durumu nasıl dışkı fotolarını ve kuşun fotoğrafını rica etsem? İlk mesajımdada dediğim gibi mikrobik ya da mantar olabilir vitaminle geçecek bişey değil zaman kaybetmeyin hocamIshal olmuş olabilir mi avisol kullansam ?
Şuan gayet hareketli neşesi yerinde kabarma vs. Yok dün gece degistirdim altını poposunun altında biraz dışkı yapışmışHocam şu an durumu nasıl dışkı fotolarını ve kuşun fotoğrafını rica etsem? İlk mesajımdada dediğim gibi mikrobik ya da mantar olabilir vitaminle geçecek bişey değil zaman kaybetmeyin hocam
TamamAşağıdaki ilaçları temin et. Kullanım şeklini yazıcam.
- LARGOPEN 250 mg/5 ml 80 ml toz şurup (Amoksisilin)
- BITERAL 250 mg tablet (Ornidazol)
- POLİVİT vitamin şurubu
Üçü birden ağır gelmez değil mi daha önce hep doğal besledim hiç ilaç vs. Vermedim
Üçü birden ağır gelmez değil mi daha önce hep doğal besledim hiç ilaç vs. Vermedim
Dışkıları bana iyi gelmedi @Hayvansever03 @umitFB bakarmısnız kabarma fln yoksa iyiŞuan gayet hareketli neşesi yerinde kabarma vs. Yok dün gece degistirdim altını poposunun altında biraz dışkı yapışmış
Dışkıları bana iyi gelmedi @Hayvansever03 @umitFB bakarmısnız kabarma fln yoksa iyi
Tm dır abi saolBaktım yazdım zaten
Bence de dışkılar iyi değil. İshal başlı başına hastalık değildir ishal bir belirtidir.Dışkıları bana iyi gelmedi @Hayvansever03 @umitFB bakarmısnız kabarma fln yoksa iyi
Aynen hocamBence de dışkılar iyi değil. İshal başlı başına hastalık değildir ishal bir belirtidir.
Yanına bu kuşu aldım dışı olarak ufakmis zatenLütfen yardım edin düzeldi gibi oldu geçen hafta da kötüydü şimdi daha kötü oldu. Yanına bilerek kuş aldım belki yanlız kaldı diye böyle oluyordur dedim yanına gelen kuşla ilgilenmiyor bile
Aldığımda isal cikti süper valla on numara oldu kafayı yicem şimdiYanına bu kuşu aldım dışı olarak ufakmis zaten
Hmn kuşları ayırınAldığımda isal cikti süper valla on numara oldu kafayı yicem şimdi
Siyah dışkı mı yapıyor fotoda siyah dışkı gördüümde, eğer siyah dışkı yapıyorsa koksidiyoz olabilirLütfen yardım edin düzeldi gibi oldu geçen hafta da kötüydü şimdi daha kötü oldu. Yanına bilerek kuş aldım belki yanlız kaldı diye böyle oluyordur dedim yanına gelen kuşla ilgilenmiyor bile
Lütfen yardım edin düzeldi gibi oldu geçen hafta da kötüydü şimdi daha kötü oldu. Yanına bilerek kuş aldım belki yanlız kaldı diye böyle oluyordur dedim yanına gelen kuşla ilgilenmiyor bile
Abi biri bana Adana'dan üretici bı abi toz şeklinde ilaç yolladı mercimek tanesi kadar suyuna koy dedi kuruluk olduğu için yollamıştı suyuna ondan koyuyorum 1 damla da ağzına zar zor truflican şurup var ondan verdimSoldaki dışkı yeni aldığın kuşun dışkısı sanırım. İlk zamanlar ortam değişikliğinden ishal olabilir kuşlar. Bir haftaya düzelmezse dışkısı yaz buraya.
Diğer kuşun hasta zaten. Acilen koksidiyoz tedavisi uygulaman lazım. Aşağıdaki ilaçlardan herhangi birini al. İlacı temin edince kullanım şeklini yazıcam.
Hepsini almıcaksın. Herhangi bir tanesi alsan yeterli.
- PIYELOSEPTYL 50 mg 30 kapsül (Nitrofurantoin)
- BACTRIM 200/40 mg/5 ml 100 ml şurup (Trimetoprim + Sulfametoksazol)
- SULPHAMEZATHİNE