kuş soğuk almış büyük ihtimalle ben şuanki baktım kuşun kışın kafesine ceketimi koydum yazında ceyran olmayan yere koyuyorum ufak bi ruzgarda hastalanabiliyorlar ve kabarıp halsizleştiklerinde yem yemiyorlar ağzından sıvı gelmeye başlayınca yapacak bir şey kalmıyor umarım uyguladıklarınız fayda eder ben herşeyi denemiştimIlçede muhabbet kuşundan anlayan veteriner yok malesefilaç bile temin edemiyorum malesef o yuzden birseyler yapmam lazım
( oncelikle sıcak tut.agzina sabah ve akşam bir pirinç tanesi kadar sarmısak ver yemesini sağla.yem yiyemiyorsa şırınga ile besle 4saat arayla.Ilçede muhabbet kuşundan anlayan veteriner yok malesefilaç bile temin edemiyorum malesef o yuzden birseyler yapmam lazım
konu ile alakasız biliyorum fakat kuşun cinsi ne dir dişi olduğunu biliyorum yardımcı olabilirimisinizgeceden suluğu çıkarıp sabah koyarsanız susayıp içer mutlaka.
konu ile alakasız biliyorum fakat kuşun cinsi ne dir dişi olduğunu biliyorum yardımcı olabilirimisiniz
konu ile alakasız biliyorum fakat kuşun cinsi ne dir dişi olduğunu biliyorum yardımcı olabilirimisiniz
kuş soğuk almış büyük ihtimalle ben şuanki baktım kuşun kışın kafesine ceketimi koydum yazında ceyran olmayan yere koyuyorum ufak bi ruzgarda hastalanabiliyorlar ve kabarıp halsizleştiklerinde yem yemiyorlar ağzından sıvı gelmeye başlayınca yapacak bir şey kalmıyor umarım uyguladıklarınız fayda eder ben herşeyi denemiştim
geceden suluğu çıkarıp sabah koyarsanız susayıp içer mutlaka.
Evet malesef ilçede mi veterinerlerde ilaç bile yok kuşlarla ilgili hepsini gezdim tek tek.bu arada bir kac saat once yine beyaz diski yapmıştı.suan suyu içtikten sonra 2 defa sıvı şekilde diski yaptı.
avi-diar' ı da tavsiye ederim. bi araştırın.