Muhabbet kuşu Limon
Yeni Üye
Evet veriyoruz örneğin dün portakal verdim ondan önceki günlerde marul veya elma verdimDışkı normal görünüyor. Taze meyve sebze veriyor musunuz?
Evet veriyoruz örneğin dün portakal verdim ondan önceki günlerde marul veya elma verdimDışkı normal görünüyor. Taze meyve sebze veriyor musunuz?
Elma, maydonoz sapı, armut, haşlanmış patates gibi besinler oldukça faydalı.(dozajında verildiğinde)Evet veriyoruz örneğin dün portakal verdim ondan önceki günlerde marul veya elma verdim
Marul vermiyim mi artık?Elma, maydonoz sapı, armut, haşlanmış patates gibi besinler oldukça faydalı.(dozajında verildiğinde)
Verilebilir ama çok fazla değil.Marul vermiyim mi artık?
Günaydin.Hayır kusması benim gördüğüm kadarıyla yok.zaten yeni bir vitamin aldım ancak bugün farkettim kafa sallaması yine başlamış ve yine yemlikte duruyorDışkısında pek bir sorun göremedim. Peki kuş kusuyor mu? Petshoplara sorup uygun vitamini alıp kullanırsan faydası olabilir. Iyi Akşamlar.
Sizi bu konuyla meşgul ediyorum kusura bakmayın ama kuşumun kafa sallaması geçmişti ama bugün yeniden başladı ne yapmam lazım ona birşey olacak diye çok korkuyorum sukurler olsun yemesi içmesi iyi.kakasida resimdeki gibi.ne yapacağımı bilmiyorum.Simdi meyve mi veriyim kendine gelsin diye? Yoksa acaba stresten mi yapıyor çünkü kuşum hicbir zaman ona eş olarak aldığımız erkek kuşu kabul etmedi.hatta bu erkek kuştan önce birtane daha erkek kuş vardi o da dişi onu kabul etmediği için depresyona girip öldü.Yani bu halsizlik kafa sallama neden olabilir?Haftada bir iki.
Dışkısı normal. Başını sallarken kusması hastalık değil oyun da olabilir. Kuşlar kur yaparken kafasını aşağı yukarı sallar sesler çıkarır ve tüylerini kabartıp göz bebeklerini küçükterek sevdiği nesneye yem kusabilirler. Bunun ayrımına varın oyun mu hastalık mı?Sizi bu konuyla meşgul ediyorum kusura bakmayın ama kuşumun kafa sallaması geçmişti ama bugün yeniden başladı ne yapmam lazım ona birşey olacak diye çok korkuyorum sukurler olsun yemesi içmesi iyi.kakasida resimdeki gibi.ne yapacağımı bilmiyorum.Simdi meyve mi veriyim kendine gelsin diye? Yoksa acaba stresten mi yapıyor çünkü kuşum hicbir zaman ona eş olarak aldığımız erkek kuşu kabul etmedi.hatta bu erkek kuştan önce birtane daha erkek kuş vardi o da dişi onu kabul etmediği için depresyona girip öldü.Yani bu halsizlik kafa sallama neden olabilir?
Bu arada bugün kusu anlayan bir petshopa götürdük adam baktı kusa ve ishal olmuş dedi (bugün bende baktım baya sulu yapmis) ilaç verdi onu kullanın dedi bu halsizlik ishalden dolayıymış dediDışkısı normal. Başını sallarken kusması hastalık değil oyun da olabilir. Kuşlar kur yaparken kafasını aşağı yukarı sallar sesler çıkarır ve tüylerini kabartıp göz bebeklerini küçükterek sevdiği nesneye yem kusabilirler. Bunun ayrımına varın oyun mu hastalık mı?
Hangi ilaç?Bu arada bugün kusu anlayan bir petshopa götürdük adam baktı kusa ve ishal olmuş dedi (bugün bende baktım baya sulu yapmis) ilaç verdi onu kullanın dedi bu halsizlik ishalden dolayıymış dedi
Evet ama onu petshopa kutu içinde götürdüm kafesi büyük oldugu için eve gelince kutuya baktım kakası baya büyük ve suluyduSon gönderdiğiniz dışkı ishal değildi.
Güncel dışkıları gözlemleyin bir de ilaç olarak ne verdi?Evet ama onu petshopa kutu içinde götürdüm kafesi büyük oldugu için eve gelince kutuya baktım kakası baya büyük ve suluydu