Muhabbet kuşum garip

Bu arada bugün veya birkaç gündür yeterince yemek yemediyse önüne dal darı,haşlanmış yumurta, haşlanmış patates,ekmek vs koyun yesin. Aç kalmasın. Kursaktan besleme yapmayı biliyorsanız 1.5 ml mama verin mama bilek yakmayacak sıcaklıkta olmalıdır ama.

Sağlıklı görünüyor ama fotoda durgun gibi. Kuş tüy dökümünde mi? Öğürme kusma hapşırma kuyruk sekmesi ağız içinde kötü koku dışkıda kötü koku denge kaybı zayıflama vs var mı?
Kuşun odası sıcaklık kaç derece ve nem seviyesi nedir? Soğukluk yeni mi başladı?
Beslenme programı nedir yem ve su haricinde verdiğiniz şeyler var mı varsa yazın vitamin probiyotik vs. Haftada kaç kere ne dozajda veriyorsunuz belirtiniz. Dışkıların da görselini paylaşın hatta kuşun videosunu da paylaşın.
Ev sıcaklığı sabit kombi de 50 60 derece yanıyor. Nemi bilmiyorum. Dışkı normal kötü koku yok. Öğütme kusma hapşırna kuyruk sekmesi yok. Yem dışında darı veriyorum. Vitamin ve probiyotik suyuna katıyorum 15 damla kadar öyle yazıyor iştah arttırıcı b vitaminleri vs.

Yarın ilk iş eczaneden trifuculan ve flagyle alıp her birinden 6 şar damla yarım suluğa damlatarak verin. İlaçları aldığınızda 2 saat arayla önce trifuculan sonra flagyle olmak üzere ağzına birer damla damlatın. Tanıdık eczane varsq önce ilaçları alın sonra yazdırın.

İlk gün ağza damlatacaksınız sonraki günler sadece suya katmanız yeterli olur..

Mantar hastalığı var ayrıca tricomonas da gelişmiş olma ihtimali yüksek.

Hayvan rahat yem bile yiyemiyor videolarda hiç iç açıcı değil. Okadar yemlikte vakit geçirip yemekte zorlanması hiç hayra alamet değil. Belirttiğiniz gibi uzun vakit geçirip yem yiyemiyorsa durum kötü. Biranönce birşeyler yapılması lazım. Bu süre zarfında yumuşak basit yiyebilecrği tohumlarla destekleyin ve en kısa zamanda veterinere gidin yada selçuk hocamın tedavisini uygulayın. Veteriner imkanınız varsa içinizin ekstra rahat etmesi için gidin teşhis ettirin sorun net anlaşılsın net bir bilgi alın. Buradan malesef desteğimiz kısıtlı. Hızlı davranmanız en iyisi olacaktır.

Geri