Muhabbet kuşum durdukyere yem kusması

canerennn

Yeni Üye
merhaba 7 aylık muhabbet kuşum tüy dökümünde daha önce hiç kusma hareketi yapmamasına rağmen bugün eve geldim oyunlar oynadık 1 saat sonra yerine koydum salıncağına bi anda ağzından yemler fırlatmaya başladı kafasını sallayarak ekşi bi koku çıkmadı ağzından elimle yem veriyorum yemiyor kristal kuş kumu ile karıştırdım az bi şey yedi ama şimdi yemiyor şu an yine hareketlendi ama sebebi ne olabilir

yemini yemeye başladı ama önlem amaçlı ne yapabilirim açık dal darı hediye etmişlerdi o bayatsa acaba böyle yapma ihtimali var mı

Olabilir tabi. Dal darıyı vermeyin yarın da kusarsa yazın. Her ihtimale karşı dışkı resmi de paylaşın

Kristal kum vermeyin.
Kuşun videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.

https://hizliresim.com/8w9umpr dışkısı
https://streamable.com/o661hf bu da kusma anı yem fırlatıyor ağzında koku falanda yok ama şu an çok hareketli yem yiyor kusmasıda geçti
Dışkı normal. Fakat bana göre kusması şaibeli. Kur kusması oladabilir olmayadabilir. Kuşun ağız içinde boğazında peynirimsi pamuk var mı bakın. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın bakalım kaç gram çıkacak..
Ayrıca probiyotik kullanın haftada 3 kez her zaman. Olumsuz şeyler görürseniz tekrar yazarsınız.

maalesef tartım yok peynirimsi pamuk derken tam anlayamadım ama ağzının içinde dili dışında şüpheli bi şey göremedim zaten koku ve salyada yok ama kusması benide şüphelendiriyor probiyotik var fakat şu an multivitaminli su verdim baya bi içti hemen ardından değiştirip probiyotik kousam zararlı olabilir mi

maalesef tartım yok peynirimsi pamuk derken tam anlayamadım ama ağzının içinde dili dışında şüpheli bi şey göremedim zaten koku ve salyada yok ama kusması benide şüphelendiriyor probiyotik var fakat şu an multivitaminli su verdim baya bi içti hemen ardından değiştirip probiyotik kousam zararlı olabilir mi
Sorun olmaz probiyotik verebilirsiniz.

Gritli kuş kumu alın. Gardenmix kuş kumu güzel benimkiler severek yiyor. Ve probiyotik desteği mutlaka yapın. Entrobac probiyotik iyidir. Tekrarlanırsa konuyu güncellersiniz.
kristal satanlar var çevremde ilerleyen günlerde internetten sipariş edicem tavsiyeniz için teşekkürler

Geri