Dozaj ayarlamasını yaparak ağzına da damlatabilirsiniz. Attığım linkte meyve sebzeye de önem verin diyor. Nete bakın b vitamini içeren neler var diye onlardan kuş için uygun olanları yedirin.Peki suluğuna yarıya kadar su bırakıp 5 6 damla B vitamini mi vermek daha doğru olur yoksa ağzına bir damla damlatmak mı çünkü çok su içmiyorda
Ben kuşlarıma düzenli olarak maydonoz veriyorum. Tam bir C vitamini deposudur, bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirim sisteminin çalışmasını düzenlemeye yardımcı olur. Muhabbet kuşlarına verilmesi değil verilmemesi yanlıştır.Muhabbet kuşuna maydanoz verilmez. Kan dolaşımına iyi gelmesi için sıkmadan masaj yapın. Çeşme suyu vermiyorsunuzdur inşallah? Kalamar kemiği ve kum eksik etmeyin.
Yalnız ilk mesajlarınızda ayaklarının üzerinde yalpalayarak yürüdüğünü, tam tutunamadigini yazmışsınız, felçte böyle olmaz, birdenbire hiç kullanamayacak hale gelirBeslenmesine dikkat ediyorum kafesi normalde de sevmiyordu hasta olduğunda da kafese girmek istemedi o yüzden koltuk üzerinden ben başında bekliyorum koltuğun çevresinde yem var açıldığında kendi yiyor Sabaha göre yem yemesi düzeldi sabah hiç yemedi çünkü