Muhabbet kuşum da tek burun deligi var

sekizkasim

Yeni Üye
Arkadaşlar yavru muhabbet kuşum da tek burun deliği var ve gaga gelişimi geride. 16 Şubat doğumlu foto nasıl ekleyeceğim bilmiyorum

Yapmam gereken bişey varmı. Henüz iki haftalık düzelir mi bu durum. Üst çene gelişmede beslenmesi nasıl olur. Arkadaşlar ilk yavrularım bunlar o yüzden biraz sabirsizim cevap noktasında hakkinizi helal edin

Yapmam gereken bişey varmı. Henüz iki haftalık düzelir mi bu durum. Üst çene gelişmede beslenmesi nasıl olur. Arkadaşlar ilk yavrularım bunlar o yüzden biraz sabirsizim cevap noktasında hakkinizi helal edin
Gelişmesi için yapabileceğiniz bir durum yok, henüz yumurta içindeyken bazı anormal hücre gelişmesiyle meydana geliyor genetik geçişliliği olabilen durumlar diğer kuluçkalarınızda da ihtimaller dahilinde karşılaşabilirsiniz. Ne yapılacağı konusunda @Selçuk YÜKSEL Beynin yorumlarını merak ediyorum.

Kuşları nasıl besliyorsunuz ? Takviye kullanıyor musunuz ve hangi takviyeyi ne sıklıkta ve dozda kullanıyorsunuz ? Genetik bir problem olma ihtimali var. Anne baba akraba mı ?

Ayrıca başka bir açıdan bir resim çeker misiniz diğer burun deliği tıkalı mı yoksa hiç oluşmadı mı ?

Baba Ankara'dan geldi. Anne ise Şanlıurfa. Takviye olarak vitamin, yumurta , yeşillik sebze elma vs veriyorum

Her gün dal darı 2 günde 1 yumurta hergun ayrı çeşit yeşillik sebze elma vs.

Israrla kullandığınız takviyeleri ve ne sıklıkta kullandığınızı söylemediniz. Neyse.. Sanırım 4 veya 5 yumurtadan 2 si çıktı ve biri sakat doğdu. Diğer yumurtalar bol muydu yoksa embrio yumurta içinde mi öldü ?

B vitaminini ve multivitamini hergun verdim. 6 yumurtadan 2 si boş çıktı, 2 si embriyo yumurtada oluydu, 2 tane doğdu.

Yumurta içi ölüm de varsa hastalık ihtimali bir tık daha güçleniyor. Ama yinede genetik olma ihtimali daha yüksek. Yumurta kenevir ve keten tohumu ile destekle kuşları. Anne babanın dışkılarını paylaşın. Bide anne ve babada herhangi bir hastalık veya anormallik belirtisi varsa yazın.

Anne babada herhangi bir farklı durum yok. Baba bı kaç aydır hapşırık gibi ses çıkarıyor ara ara. Hocam tek burun deliği ile kuşum yaşar mi acaba. Ayrıca gaga gelişimi nasıl olur sizce tecrubelerinizle. Dışkı fotoları paylasirim birazdan

Anne babada herhangi bir farklı durum yok. Baba bı kaç aydır hapşırık gibi ses çıkarıyor ara ara. Hocam tek burun deliği ile kuşum yaşar mi acaba. Ayrıca gaga gelişimi nasıl olur sizce tecrubelerinizle. Dışkı fotoları paylasirim birazdan
Burun deliği sorun olmaz da gaga gelişim bozukluğu yem yemesini zorlaştırabilir belki yiyemeyebilir de 😔

Ben mycoplazma dan şüpheliyim sinsi bir hastalıktır. Çok belirti vermez. Yumurta içi ölümlere ve bu tarz problemlere yol açabiliyor. Ama şüpheden ibaret tabi 🤔

Son düzenleme:
Geri