sekizkasim
Yeni Üye
Arkadaşlar yavru muhabbet kuşum da tek burun deliği var ve gaga gelişimi geride. 16 Şubat doğumlu foto nasıl ekleyeceğim bilmiyorum
Hızlı resim sitesine yükleyin ve verdiği linki kopyalayıp buraya atın.Arkadaşlar yavru muhabbet kuşum da tek burun deliği var ve gaga gelişimi geride. 16 Şubat doğumlu foto nasıl ekleyeceğim bilmiyorum
Gelişim anomalisi gibi duruyor üst çenesi tam gelişmemiş sanki. Ustalar yorum yapacaklardırResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Gelişmesi için yapabileceğiniz bir durum yok, henüz yumurta içindeyken bazı anormal hücre gelişmesiyle meydana geliyor genetik geçişliliği olabilen durumlar diğer kuluçkalarınızda da ihtimaller dahilinde karşılaşabilirsiniz. Ne yapılacağı konusunda @Selçuk YÜKSEL Beynin yorumlarını merak ediyorum.Yapmam gereken bişey varmı. Henüz iki haftalık düzelir mi bu durum. Üst çene gelişmede beslenmesi nasıl olur. Arkadaşlar ilk yavrularım bunlar o yüzden biraz sabirsizim cevap noktasında hakkinizi helal edin
?Takviye kullanıyor musunuz ve hangi takviyeyi ne sıklıkta ve dozda kullanıyorsunuz
Vitamin kullanmıyorsunuz sanırımHer gün dal darı 2 günde 1 yumurta hergun ayrı çeşit yeşillik sebze elma vs.
Burun deliği sorun olmaz da gaga gelişim bozukluğu yem yemesini zorlaştırabilir belki yiyemeyebilir deAnne babada herhangi bir farklı durum yok. Baba bı kaç aydır hapşırık gibi ses çıkarıyor ara ara. Hocam tek burun deliği ile kuşum yaşar mi acaba. Ayrıca gaga gelişimi nasıl olur sizce tecrubelerinizle. Dışkı fotoları paylasirim birazdan