İlaç aldım avı ast diye yuvalikta koydum poposunda şişlik yok yani biraz soğuk algınlığı kapılmış öyle dedi kuyruğu niye öyle yapiyo onu anlamadimNefes almakta zorlanıyor olabilir. Dişi görünüyor dolayısıyla yumurtası da olabilir.
Poposunda şişlik var mı? Hava akımına maruz kaldı mı, üşütmüş olma ihtimaline karşı soruyorum.
Nefes almakta zorlandığı için kuyruğu öyle atıyor işte. Fiziksel bir belirtisi gibi düşünebilirsinizİlaç aldım avı ast diye yuvalikta koydum poposunda şişlik yok yani biraz soğuk algınlığı kapılmış öyle dedi kuyruğu niye öyle yapiyo onu anlamadim
TeşekkürlerNefes almakta zorlandığı için kuyruğu öyle atıyor işte. Fiziksel bir belirtisi gibi düşünebilirsiniz
Avi ast ilaç değil takviyedir.İlaç aldım avı ast diye yuvalikta koydum poposunda şişlik yok yani biraz soğuk algınlığı kapılmış öyle dedi kuyruğu niye öyle yapiyo onu anlamadim
Yumurta yok poposunu kontrol ettim bisey yok kekik çayı ise yararmı bide kuşa bişey olurmuAvi ast ilaç değil takviyedir.
Kuşunuz dişiyse yumurta olabilir,poposunu kontrol edin nazikçe,sertlik var mı yumurta görülüyor mu?
Eğer varsa ağzına 1 damla zeytinyağı damlatın poposuna da 1 damla zeytinyağı damlatın ve yumurta çıksın. Eğer yumurta yoksa başka bir problemi olabilir. Solunum için kekik çayı verin bugün. Geçme olmazsa yarın mutlaka kanatlı uzmanı kuş veterinerine götürün.
![]()
KUŞLAR İÇİN KEKİK ÇAYI TARİFİ VE KEKİĞİN FAYDALARI
KUŞLAR İÇİN KEKİK ÇAYI TARİFİ ✨ Kekik,bitkilerin yıldızı sayılan şifa deposu mükemmel bir gıdadır. ✨ Antimikrobiyal ve antibakteriyel olduğundan antiviral özelliği sayesinde patojenlere karşı savaş verip vücuda direnç sağlar. ✨ Antioksidan açısından çok zengin olan kekik,zararlı serbest...www.muhabbetkusu.com.tr
İşe yaramayan bir şeyi niye size tavsiye edelim?Yumurta yok poposunu kontrol ettim bisey yok kekik çayı ise yararmı bide kuşa bişey olurmu
Bak şimdi videosunu atcamİşe yaramayan bir şeyi niye size tavsiye edelim?
Hastaysa tabiiki sıkıntılar yaşayabilir. Kanatlı veterinerine götürün.
Bak şimdi videosunu atcam
Tm goturum bide peteğin yaNinda kalsinmiİşe yaramayan bir şeyi niye size tavsiye edelim?
Hastaysa tabiiki sıkıntılar yaşayabilir. Kanatlı veterinerine götürün.