Arkadaşım hangi B vitamini? Bir tane B vitamini mi var ki sentezleyemesinler? Yani yazmayayım diyorum ama giderayak ödev niteliğinde verdiğin soru da ayrı cahil cesareti valla tebrik ederim.
Son olarak söylüyorum, saygısızlık veya hakaret olarak tek bir cümlem kelimem olamaz, olmadı hiç. Buna karşın, sizin alınmalarınız kendi gururunuzun veya egonuzun sarsıldığını hissetmenizdendir. Bu forumda bu tür bilimsel konularda sizden başka üfüren olmadığı için ve daha önceki nazik yaklaşımımla naçizane uyarıma üst perdeden bilgiç bilgiç yanıtlar verip hatalı bilgilendirmelerinizi artarak devam ettirdiğinizden dolayı sizinle sanal bir çatışma içindeymişiz gibi bir hava estiriyorsunuz ancak ben sizinle hiçbir şekilde ilgilenmiyorum ve sizi takip etmiyorum. Başkası da böyle uydurma bilimsellik safsataları yazsa onu da uyarırım, daha doğrusu bilgilendiririm.
Siz sağdan soldan çat pat okuyup, bilgi parçalarından kurduğunuz yalan yanlış çıkarımları burada özgürce yazıp, insanları hatalı bilgilendirip, onların akıllarında hatalı kalıntılar bırakmayı sorun olarak görmüyorsunuz. Buna karşın, sizin hatanızı düzelten ancak soğuk bir üslup içeren yazı karşısında hemen incinip karşı saldırıya geçmekte geç kalmıyorsunuz.
Şu alıntı yaptığım kısım tümüyle saçmalıktan ibaret olduğu halde sizin bildiğinizi sandığınız şeyleri nasıl ürettiğinizi göstermesi açısından hayret verici.
Şimdi size yapıcı önerim: Öncelikle lise kimya kitabınız yoksa satın alıyorsunuz, kimya-1 den kaça kadar gidiyorsa okuyup öğreniyorsunuz. Sonra Lippincott Biyokimya kitabını satın alıyorsunuz ve bunu iyice okuyorsunuz. Artık temel kimya ve biyokimya konularında yeterince bilgi sahibisiniz. Eminim buradaki mesajlarınıza dönüp baktığınızda hayretler içinde kalıp bana teşekkür edeceksiniz.
Ne demişler, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.