Baktım hocam üretim kafesi olarak geçiyorlar. Normal kafes de kalmamış heraldeSeba kafesleri iyidir..
Baktım hocam üretim kafesi olarak geçiyorlar. Normal kafes de kalmamış heraldeSeba kafesleri iyidir..
Üretim kafesi olmasının bir dezavantajı yokBaktım hocam üretim kafesi olarak geçiyorlar. Normal kafes de kalmamış heralde
Izgarası yok ve sanırım çekmecesi yok. Ve yine zannediyorum ki üstten açılmıyorÜretim kafesi olmasının bir dezavantajı yok
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok istiyorum. Ama ayna konusunda zararlı diyen çok kişi gördüm hocamBu salıncağa benzer bende hamak yapmıştım bi ara çok küçük ve kuş yeni geldiği için bu yaşadıkların yani aslında seninle kafesle kuşla alakası yok buna benzer herkes yaşıyr. Kuşun serbestken gittiği yere kafesi koy ama o tüneği gizle görüp gitmek istemesin ve ayna koyarsan sıkılmz onunla oynar konuşur maydonoz dalı verirsin dal darı vs. Kuşun sevdiği şeylerle kafesi cazip hale getirebilrsn zamanla kendi alışacak yem su için bile olsa
Haklısınız hocam. Aynalı bir oyuncağı vardı hediye gelmişti. Onu takma zamanı geldi o zaman Yardımınız için teşekkür ederimEvet diyorlar ama kuş kafeste yalnız sıkılmasın diye ve alışsın diye koyabilirsin. Zaten anladıiım kadarıyla arada kuşu serbest bırakıyorsunuz 7/24 aynanın önünde durmayacak? Benim kuşların aynası var arada keyiflendiği zama gider oynar ama öyle bana uzak olma vs bi durum yaşamadım hatta aynaya konuşuyor oynuyor yani bişey olmadı
Seba kafes kullanıyorum ızgarası var çekmeceden kastınızı anlamadım ama altındaki kapağı kast ediyorsaniz o da var.Izgarası yok ve sanırım çekmecesi yok. Ve yine zannediyorum ki üstten açılmıyor
Seba kafes kullanıyorum ızgarası var çekmeceden kastınızı anlamadım ama altındaki kapağı kast ediyorsaniz o da var.
Benim attığımı bir ihtimal yakın zamanda alabilirdim. Ama sizin attığınız için biraz beklemem lazım. Sanırım sizin attığınızı almak daha mantıklı. Ama tek tarafı kapalı görünüyor o biraz endiselendirdi beni@Ozzie25 İmkanın varsa aşağıya eklediğim linktekini alabilirsin ama eğer yok o kadar veremem diyorsan da senin attığın linkteki kafesi alabilirsin..
Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
Bunlar niye böyle pahalı ki benim ablam mahalledeki petshoptan aldı 40 liraya get büyük altı extra kapaklı iızgaralı kafesBenim attığımı bir ihtimal yakın zamanda alabilirdim. Ama sizin attığınız için biraz beklemem lazım. Sanırım sizin attığınızı almak daha mantıklı. Ama tek tarafı kapalı görünüyor o biraz endiselendirdi beni
Hocam İnternet üzeri olunca fiyat bir tık daha pahalı olabiliyor. Bi de marka kaliteli diye biliyorumBunlar niye böyle pahalı ki benim ablam mahalledeki petshoptan aldı 40 liraya get büyük altı extra kapaklı iızgaralı kafes
@Ozzie25 aynı kafesin akıllı yemlik bölmelisi de var bence onu Alman daha mantıklı olur aşağıya linkini ekledim.Ne kadar beklemen gerekir?Hocam İnternet üzeri olunca fiyat bir tık daha pahalı olabiliyor. Bi de marka kaliteli diye biliyorum
Teşekkür ederim hocam. Bunlarin iki yani kapalı o sorun olur mu? Sanırım 2 ay kadar beklemem gerekebilir hocam@Ozzie25 aynı kafesin akıllı yemlik bölmelisi de var bence onu Alman daha mantıklı olur aşağıya linkini ekledim.Ne kadar beklemen gerekir?
Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com