Muhabbet kuşum 3 gündür tek ayağını kullanamıyor,

Kırık yok gibi görülüyor. Diğer organlara da bakmaya çalıştım kum saati görüntüsü olması gerek evet kum saati görüntüsü var bu da sağlıklı görünüştür. Ama resmin orta yerinde çizik gibi bir şey var ne olduğunu anlamadım

Sanırım normal 👍🏻
Diğer kuş röntgeni fotolarına da baktım daha önce paylaştığım. Onlarda da ona benzer bir şekil var.

İlk 2 gün yarım suluğa her birinden 6 damla. Sonra vitabolü kesip prozim ile devam edin uzun bir süre. Almışken multi mineral toz da alın ( pembe toz ) küçük bir suluk da alın tozu sulukta vereveksiniz sürekli kafeste duracak.

Açıkçası veteriner de bir şey demedi siz diyince fark ettim ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir de veterinerin dediği şu kum saati dediğiniz yerde alt kısımda resimde sağ tarafında yuvarlak bir şey olması gerekirken o yokmuş tam bacak kemiğiyle birleşen yerde bir tarafta var diğerinde yok dedi genetik olabilir dedi
olmayan yer şuan bacağını kullanamadığı yer zaten ama veteriner de dediğim gibi kanatlı uzmanı değil bulunduğum yerde yok uzman

Açıkçası veteriner de bir şey demedi siz diyince fark ettim ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir de veterinerin dediği şu kum saati dediğiniz yerde alt kısımda resimde sağ tarafında yuvarlak bir şey olması gerekirken o yokmuş tam bacak kemiğiyle birleşen yerde bir tarafta var diğerinde yok dedi genetik olabilir dedi

Allah Allah,ilginç geldi.
Elinizde röntgen varken online olarak diğer illerdeki kanatlı hekimlerinden birilerine ulaşmanızı ve röntgeni yorumlatmanızı da öneririm. Ve veterinerinizin dediği şeyi de sorarsınız,ayrıca kuşun iç organlarında sorun olup olmadığını da sorarsınız. Uzaktan da olsa yardım eden hekimler var.
Röntgen konusunda uzman olmadığım için diğer kısımlar hakkında yorum yapamam maalesef.

Hocam röntgende anormal bir durum görmedim ben bahsettiğiniz çizgi hangisi ?

Hocam röntgende anormal bir durum görmedim ben bahsettiğiniz çizgi hangisi ?
Tam ortada kursak kısmında bir çizgi var sanırım oradan bahsedildi, benim bahsettiğim şey ise iki bacağının da gövdeye birleştiği yerde şuan kullanamadığı bacakta yuvarlak bir kısım yokken diğerinde sağlam yerde birleşimde yuvarlak bir parça var

Tam ortada kursak kısmında bir çizgi var sanırım oradan bahsedildi, benim bahsettiğim şey ise iki bacağının da gövdeye birleştiği yerde şuan kullanamadığı bacakta yuvarlak bir kısım yokken diğerinde sağlam yerde birleşimde yuvarlak bir parça var
O röntgen çelirkenki duruş açısı farkından kaynaklı bence. Kırık veya başka bir sorun yok.

merhaba tekrardan iki gün maden suyu üzerine iki gün ptobiyotik multimineral takviyesi yaptım ancak hala kuşun durumunda bir gelişme yok, bacağının dibini de ısırarak kanatmış neden bilmiyorum iki gündür çok uyuyor başka bir rahatsızlık da olabilir mi acaba bilmiyorum

Bir videosunu paylaşın ve genel kullandığınız takviyeleri ve hangi sıklıkta verdiğinizi yazın

Yem hariç her sabah yumurta genellikle beyazını yiyor, ev yoğurdu veriyorduk, roka kuzukulağı iki güne bir yiyordu ama az miktarda marul vs r,akşamları sıklıkla elma armut, nadiren muz ishal diye, mandalina özellikle beyaz kısımlarını yiyordu, miktarda kuruyemiş fındık leblebi kaju her gün olmasa bile iki güne bir yiyordu, beslenmesi çok çeşitli her şeyden çok az veriyorduk zararlı mı beslenmesi bu şekildeydi diyare damlası kullandım bir süre önce üç dört gün
pek bir takviye vermiyorduk her şeyden yediği için dört yıldır çok sağlıklıydı son dört günden önce zurich multivitamin verdim

Yem hariç her sabah yumurta genellikle beyazını yiyor, ev yoğurdu veriyorduk, roka kuzukulağı iki güne bir yiyordu ama az miktarda marul vs r,akşamları sıklıkla elma armut, nadiren muz ishal diye, mandalina özellikle beyaz kısımlarını yiyordu, miktarda kuruyemiş fındık leblebi kaju her gün olmasa bile iki güne bir yiyordu, beslenmesi çok çeşitli her şeyden çok az veriyorduk zararlı mı beslenmesi bu şekildeydi diyare damlası kullandım bir süre önce üç dört gün
pek bir takviye vermiyorduk her şeyden yediği için dört yıldır çok sağlıklıydı son dört günden önce zurich multivitamin verdim
Muhtemelen vitamin veya mineral eksikliği yaşıyor. Belkide her ikisini birden. B kompleks vitamini ve amino asit desteği için aminovit, kanatlıoil vitabol, kanatlıoil prozim plus, bide mineral tozu ( kırmızı toz veya pembe toz ikisi de olur ) bunları temin edin ayrıca 2 25 ml veya 30 ml lik suluk alın kullanmanız gerekecek 👍

Repail gel n jel var mı evde? Varsa biraz sürün,burkmuş olma ihtimaline karşı.

Geri