Yumurta Flaş üzerinde iken fotoğrafını çekip atın.
Kuş dışarıdayken kafesi örtü ile örtüp yuvalığın girişini hızlı olmak kaydıyla karton ile kapatabilirsiniz.kolaylık sağlayacaktır@Recai 2side bos kuluckadan yumurtayi alayimmi lutfen hizli cevap verirmisin kus iceri girmek isitiyor disarida
dışarıdan kastım yuvalığın içinde değil kafesin içindeyken.Salık olmasından bahsetmiyorum.Kuş dışarıdayken kafesi örtü ile örtüp yuvalığın girişini hızlı olmak kaydıyla karton ile kapatabilirsiniz.kolaylık sağlayacaktır
boş olduğundan eminseniz alın yumurtaları.@Recai kusumun yumurtasininin 1i catlamis kirilmis ici bos digerindede nokta delik var ama oda bos galiba yumurtalarini alayimmi
Yumurtaları alman gerek. Boşu boşuna üstüne yatıcak.@Recai neden uygun olmadigini anlamiyorum yumurtalari alicam zaten kusum yumurtalari goremeyince uzulur diye soyluyorum kusumun yanina ilk erkek kus alinca baya kavga etmislerdi ama simdi birbirlerini kaşıyorlar oyun oynuyorlar gayet iyi anlasiyorlar amacim yumurta almak deil kusum hoc dogurmasada olur ama sonra birden sonra izgaraya yapiyor yumurtayi
alın durduk yere yumurtlamasın@Recai tamamdir aldim kulucka kalsa birsey olurmu tam ne zaman yumurtliyacagini bilmedigim icin