Murat KARAYILAN
Onursal Üye
sana katılıyorum tezcan abi.
ya bu tüpü nereden temin edebiliriz bilgisi olan varmı ayrıca vidyo çalışıyor yeniz izledim
arkadaşlar isteyen olursa bu tüplerden elimde mevcut ?
hani bu işin sırrı sabırdı?
daha bide bana acımasız diyorlar kuşun kanadını yolup sonrada sinirlenip öldürdüğüm için millet işkence ediyor kuşa baksana
ben 1ay önce izlemiştim o neyle çekior ip ince bişi var elinde adı ne onun?
Şimdi sana bişi yazacaktım sonra vazgeçtim sonra tekrar yazmaya karar verdim.
Sen kanat yolma işinden pişman olduğunu falan dile getirdin (bla bla bla) (o kuşu öldürdünmü birde?) bu yazın ile aslında ben haklıydım ancak baskılardan pişmanmış gibi davrandım MANASI ÇIKIYOR.
Sen kuşu öldürmüşün daha ötesi varmı???
Bu gün kendi kuşuma denedim, daha doğrusu dün ve bu gün. Hiç işkence gibi olmadı, kendi kuşum çırpınmadı bile. TÜY YOLMADIM kıyamadım o sorunu poposunun etrafını hafifçe ıslatarak çözdüm. KENDİ DİŞİ KUŞUM ERKEK KUŞUMUN HASTALIĞINDAN DOLAYI DÖLLENEMİYOR VE boş yumurtaya günlerce kuluçkaya yatıyordu...
Nese sen bu son yazın ile zihniyetini ortaya koymuşun. Ben acımasızca beslediği kuşu yolan sonrada öldüren insanlara bir şey anlatmak istemiyorum. Hadi yolman hataydı neden öldürdün? gücün onamı yetti? bi tonda tepki almıştın
kardeş ondan daha çok pişman oldum elimi ısırınca canım yandı işte ama tekar alacam kardeş bu sefer daha dikketli bakacam inş
kardeş ondan daha çok pişman oldum elimi ısırınca canım yandı işte ama tekar alacam kardeş bu sefer daha dikketli bakacam inş