Eskişehir Muhabbet kusu vitamin destegi

Son olarak söylediklerinize ek d ve B v vitamini de sipariş vermeli miyim aynı markadan.Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum sayın hocam kusuruma bakmayın lütfen 🙏🏻😌🌸
Kaliteli muti vitamin kullanın ekstra D ve B vitaminine ihtiyaç kalmaz. Ayrıca depovit aminovit alın B vitamini yerine. Hem amino asitler hem de B kompleks vitamini içerir haftada 2 kez verirsiniz.

Eğer vitabol ve prozim plus alırsanız, ek olarak B vitamini veya aminoasit takviyesi almanıza gerek kalmaz. Mineral tozu da alırsanız mineral ihtiyacı da karşılanmış olur 👍

Vitabol ve Prozim plus'a ek depovit aminovit de almıştım sayın hocam extra pembe tozu da aldım. Fazla gelir mi? . Ve bu süre zarfında meyve sebze ne kadar vereyim. Bazıları vitaminleri 8 saat tutun diyor bazısı 24 saat. Sizce ?

Vitabol ve Prozim plus'a ek depovit aminovit de almıştım sayın hocam extra pembe tozu da aldım. Fazla gelir mi? . Ve bu süre zarfında meyve sebze ne kadar vereyim. Bazıları vitaminleri 8 saat tutun diyor bazısı 24 saat. Sizce ?
Suya ne katılırsa katılsın. Önce suluk alınır kuş aktifken kışın 4-5 saat, yazın 2-3 saat susuz bırakılır ve sonrasında su hazırlanıp verilir. Yazın 6-8 saatden fazla durmasını önermem. Kışın sabahtan akşma kadar durabilir.
Amino vit almasaydınız da olurdu çünkü vitabol aminoasitler içerir.
Size şöyle bir uygulama öneririm.

P tesi vitabol
Salı, çarşamba prozim
Perşembe aminovit
Cumartesi prozim
Cuma pazar sade su.
Takviyeler yarım suluğa 5 damla şeklinde katılır suya. Sade su günlerinde 3 damla prozim katabilirainiz de o size kalmış.

Geri