Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Prozim kullanmıyor musunuz yani ?Karadeniz pet den aldım orijinal olduğunu düşünüyorum
Eğer prozim plus ile aynı işleve sahipse prozim plus vermek isterim
Prozim kullanmıyor musunuz yani ?Karadeniz pet den aldım orijinal olduğunu düşünüyorum
Eğer prozim plus ile aynı işleve sahipse prozim plus vermek isterim
Prozimi kullanıyorum, yani entrobac yerine de onu vermek isterim demek istemiştimProzim kullanmıyor musunuz yani ?
Gerwiti az doz sık sık verin mesela her gün 1 damla katabilirsiniz yarım suluğa.
Hayır onu temin edemedim internette bölünmüşünü bulamadım sanırım zor bulunan bir şeyEvet ikisini birlikte verebilirsiniz. Powerchol'e başlamış mıydınız ?
23 saniyelik videoyu izledim. Sevda papaganim ayni şekilde sürekli kaşıniyor böyle. Pembe mineral miz aldım bugün. Kullanmaya basliyorum. Baska bir sey yapmali miyim.
Ayrı bir konu açıp video ve dışkı resmi paylaşın lütfen. Konular karışmamalı.23 saniyelik videoyu izledim. Sevda papaganim ayni şekilde sürekli kaşıniyor böyle. Pembe mineral miz aldım bugün. Kullanmaya basliyorum. Baska bir sey yapmali miyim.
Hocam bunu alabileceğim bir yer var mı? sanırım karaciğer için istiyorsunuzEvet ikisini birlikte verebilirsiniz. Powerchol'e başlamış mıydınız ?
Teşekkürler, bir türlü sepete ekle butonu gelmemişti şimdi geldi.![]()
POWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu)
POWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu)www.powermaxmama.com