CazadoR1717
Emektar Üye
Kuşta mantsr var hocam dışkıda paylaşırmısınız
Konunun başında yaklaşık 4 gün önce bir dışkı resmi atmıştım normaldi, şimdi böyle olması şaşırttı beni bu iyot lugolu kullanınca oldu(ondan dolayı oldu demiyorum)belki de rahatlayinca ortaya çıkmış olabilir mi? Üşütmede böyle yapabilir mi? Çok öncelerde de yapmıştı böyle ama sonra düzelmişti.Kuşta mantsr var hocam dışkıda paylaşırmısınız
Hocam iyot takviyesi olumsuz anlamda etkilemez. Tam tersi bir sorun varsa ortaya cıkarır. İyotlu su vermeseniz belki hastalık kendini saklayacaktı. Elinizde truflucan yada mikostatin varmı. Yoksa temin edin. Selçuk hocamda konuya bakar ve onun dediği tedaviyi uygularız dozajını vs. Her ihtimale karsı olsun elinizde muhtemelen mantarda var kusunuzdaKonunun başında yaklaşık 4 gün önce bir dışkı resmi atmıştım normaldi, şimdi böyle olması şaşırttı beni bu iyot lugolu kullanınca oldu(ondan dolayı oldu demiyorum)belki de rahatlayinca ortaya çıkmış olabilir mi?
Dışkı resmi : https://photos.app.goo.gl/nL4Rg4xrnPqJhUeY7
Elimde yok eczaneye gitsem veriler mi ? Bir de hap mi bunlar şurup mu?Hocam iyot takviyesi olumsuz anlamda etkilemez. Tam tersi bir sorun varsa ortaya cıkarır. İyotlu su vermeseniz belki hastalık kendini saklayacaktı. Elinizde truflucan yada mikostatin varmı. Yoksa temin edin. Selçuk hocamda konuya bakar ve onun dediği tedaviyi uygularız dozajını vs. Her ihtimale karsı olsun elinizde muhtemelen mantarda var kusunuzda
Daha önce hiç almadığım için soruyorum kapsül şeklinde mi satılıyor? İnternette çeşitleri var gibiVerirler hocam önceliğiniz tiruflucan yoksa mikostatin. Aklınızda bulunsun eczanede yoksa nobetçi eczaneler getirtiyor sonra temin edebiliyosunuz
Hocam şurup formda olanDaha önce hiç almadığım için soruyorum kapsül şeklinde mi satılıyor? İnternette çeşitleri var gibi
Hapı var diyorlar olmaz mı acaba?Hocam şurup formda olan
Hocam hap biraz uğraştırır şurup daha iyi daha hızlı etkiler hem vucuda hem suya direkt karışırHapı var diyorlar olmaz mı acaba?
4 eczane gezdim sadece hap varmış mikostatin şurup varmış, birisi pazartesiye triflucan şurup getirebilirim dediHocam hap biraz uğraştırır şurup daha iyi daha hızlı etkiler hem vucuda hem suya direkt karışır
Ozaman mikostatin surup alın . Truflucan daha geniş kapsamlı hap alsannızda Selçuk hocam o konudada yardımcı olur sorun olacağını sanmıyorum4 eczane gezdim sadece hap varmış mikostatin şurup varmis
Teşekkürler ben Konya'dayim şu anBen İstanbul küçükçekmece'deyim Elimde hiç açılmamış var yakın civarda ikamet ediyorsanız size temin edebilirim
Anladım hocam İkisi de olur tabii triflucan önceliğimiz alternatif olarak mikostatin kullanabilirsiniz ya da hap formda truflucan alınTeşekkürler ben Konya'dayim şu an![]()
İyi yaptınız hocam selçuk hocam nekadar kullanacagınızı ve nasıl uygulayacagınızı soyleyecektir. Onu bekleyelimŞurup olarak aldım, Selçuk hocam isterse hap da alabilirim ya da salı gününe falan şurup olan triflucan da alabilirim
Şu an bu şurubu vereyim mi Selçuk hocayı mi bekleyelim? Kuşum durumu pek iyi degilSizde bu arada bir iki saate kuşun güncel dışkılarını paylaşın hocam
Hocam ozaman başlayalım. Ağızdan verebiliyormusunuz yutabiliyormuŞu an bu şurubu vereyim mi Selçuk hocayı mi bekleyelim? Kuşum durumu pek iyi degil