O psikolojik bir sorundan dolayı bazı kuşlar uçamaz.Bu arada kuşun durumu nasıl?şahit oldğum kuş var bu konuda sürekli kafeste durmaktan kuş dışarı çıkıncada uçmuyordu ya da kısa mesafeyi zor uçuyordu
O psikolojik bir sorundan dolayı bazı kuşlar uçamaz.Bu arada kuşun durumu nasıl?şahit oldğum kuş var bu konuda sürekli kafeste durmaktan kuş dışarı çıkıncada uçmuyordu ya da kısa mesafeyi zor uçuyordu
Tamam kardeşim tamampsikolojik veya başka sonuçta kafeste kalmaktan kaynaklanıyor aynı şeyden bahsediyoruz ancak birimiz farklı yollardan olduğu için anlayamıyoruz
Kuşlardan anlayan veterinerlerin olmaması üzücü.Kuşta halsizlik var mı? ve şuanki dışkısının resmini atar mısın?Arkadaşlar ikinizde aynı şeyden bahsediyorsunuz boşverin kalp kırmaya gerek yok.
Kuşu geçen veterinere götürdüm veteriner pek anlamıyor gibi geldi bana daha çok kedi köpek ten anlayan biri gibi duruyor, kuşu eline bile almaya çekindi adam ondan toz vitamin aldım A vitamin ağırlıklı, diğeri dandik gibi gelmişti bana onu kullanmayı kestim şimdi bunu veriyorum,
Kuşçudan yem almaya girdim ona durumu bahsettim küçük bitlenmelerden bahsetti onun içinde fıs fıs aldım kafese ve kuşa sıkmak için,
bunların haricinde kuşta hiç bir değişim göremedim, işten geldiğimde sürekli alıp dışarıda gezdiriyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. İnşallah uçurabilirsem videoya koyup burada paylaşacağım. =)
halsizlik yok takip ettiğim kadarıyla, ötmesi falanda normal.Kuşlardan anlayan veterinerlerin olmaması üzücü.Kuşta halsizlik var mı? ve şuanki dışkısının resmini atar mısın?
O zaman alırım bir daha vermeminşallah tekrar aynı şeyleri yaşamaz tam toparlanmışken