Balık alın ona bakmasını öğrensin önce ondan sonra kuşa gelir sıra10 yaşında
Balık alın ona bakmasını öğrensin önce ondan sonra kuşa gelir sıra10 yaşında
Ben bu konuyu kendisine anlatıyım. Kuş çok hasta olurmuş felan diyerek ikna ederimmBalık alın ona bakmasını öğrensin önce ondan sonra kuşa gelir sıra
bi ihtimal gerçek olabilir ama kuşun vicudu böyle kafasının gür olması bir garipEkli dosyayı görüntüle 51083
Bu resmi arkadaşım attı şeklinde gösterin. Kuşlar sahibinden ayrıldıktan sonra stres sonucu bu duruma geliyor. Gözlerimle gördüm kurgu değil.
Kafasını yolabilme şansı yok o da vücut tüylerini koparıyor bir ara fotosunu çekmiştim ama sildim.bi ihtimal gerçek olabilir ama kuşun vicudu böyle kafasının gür olması bir garip
o mantıktan bakarsak doğruKafasını yolabilme şansı yok o da vücut tüylerini koparıyor bir ara fotosunu çekmiştim ama sildim.
Top ile cok iyi oynuyordu aslında ama aldım. Düz bir top alıyım diyorum.Kafesten topu alın ayağını kırar Allah korusun..
Kuş halâ bende. Konuşmaya çok yatkın fıstık ve CİCİKUS diyor. İkisini de hızla ezberledi. Bu sebeble istiyorlar zaten hoşlarına gidiyorr. Ama eminim kuş onlara gidince uzun süre konuşmaz hatta ele bile gelmez.10 yaşında ki bir çocukta muhabbet kuşun bakabilecek kadar sorumluluk bilinci oturmamıştır. Benim 12 yaşında ki yeğenime balık almışlardı, çocuk çok yem attığı için balık öldü. Her insan aynı değil tabii ama verme bence. Sen de kalsın en iyisi.
Verme işte dediğim gibi. Ekstra bir şey kimse söyleyemez zaten. 10 yaşında ki çocuğun bakabileceği bir hayvan değil.Kuş halâ bende. Konuşmaya çok yatkın fıstık ve CİCİKUS diyor. İkisini de hızla ezberledi. Bu sebeble istiyorlar zaten hoşlarına gidiyorr. Ama eminim kuş onlara gidince uzun süre konuşmaz hatta ele bile gelmez.
Haklısınız sırf hediye aldım ayıp olur diye vermeyi düşünüyordum. Ama bu bir can sonuçta vermem hata olur.Verme işte dediğim gibi. Ekstra bir şey kimse söyleyemez zaten. 10 yaşında ki çocuğun bakabileceği bir hayvan değil.
Benimde 13 yaşındayken yeğenime çok istediği için muhabbet kuşu almışlardı.1-2 ay sonra sıkıldı.Bütün bakımını büyük abisi yaptı.Ablamlar muhabbet kuşunu yiğenim için almıştı 2 sene önce..Yiğenim önce istekli ardından umursamaz davrandı.Herşeyiyle ablam ilgilendi baktı.Sebep yokken 2,5 yaşında vefat etti Titiş.En çok ablam üzüldü.Yani o kuş sizinle daha mutlu olur çocuklar değişken ruh hallerine sahipler minik bir canı ona vermek kuşunuzu sadece strese sokar bence.
Evet çocuklar bakamıyor. Abim gençken çok kuş Besleyen birisi Kısa süreli üretim de yapmış abim bakar ama yeğenim bakamaz illaki.Benimde 13 yaşındayken yeğenime çok istediği için muhabbet kuşu almışlardı.1-2 ay sonra sıkıldı.Bütün bakımını büyük abisi yaptı.