Ürünün yeterliliği konusunda banada sorarsanız tabiki yeterli ve kaliteli bir ürün
Mrb mustafa bey
Diazyme i banada sorarsanız nasıl bir ürün evet güzel kaliteli bir ürün cvbini alırsanız
Fakat atladiginiz birşey var her yerde bulunan ucuz ve (çakma) dedim.yani burada ucuz ürün kötü ürün demek istememiştim
bu ürünün orijinalini kullanıyorsanız tabiki sıkıntı yok fakat sıkıntı şuradan çıkıyor çakması çok
Konuyu kisaca anlatmaya calisayim bende uzun yıllar diazyme kullanmıştım her aldığım diazyme kutu resmi değişik oluyordu kimi ürünün kapağı kimi ürünün rengi değişik oluyordu aldığım yerlere sorduğumda ise üretici firma kapağı değiştirmiş vs vs değiştirmiş gibi cvplar alıyordum daha sonra nekton ürünleri çok popüler oldu daha sonrada DAC bu ürünlerle de aynı sorunlari yaşıyordum mesela DAC salmastop kutusu alıyordum kutu içinde kaşık bulunmuyordu ürün bitince yenisini alıyordum bukez kutu içinden kaşık ve ürünü tanıtan katlanmış kâğıtlar çıkıyordu olayı biraz araştırdım bu ürünlerin çoğunun bulgaristandan Türkiye te girdiğini öğrendim yine tatmin olmadım en çok kullandığım ürünleri teste göturdum çıkan sonuçlara inanamadim kuşlara ilaç ve takviye urun diye neler verimisiz daha sonra karar aldım kumese veteriner eczadepolarindan satılan veya beşeri ilaçlardan başka ürün sokmadim en güvendiğim firmalarda yada şahıslarda bu çakma ürünleri gördüm
Diyeceksiniz ki versela lega onermissin onun çakması yokmu tabiki var ama versela nin Türkiye distribütör u var pet garden ve tüm Turkiyeye bu firmadan dağılıyor diazyme sanırım Hollanda menşei li bir urun eskiden Türkiye ye nerden girdiği belli değildi şuan belli mi bilmiyrm
Keyifli hobiler