böyle bir video var yavru almışHayır, yavru çıkmaz.
Peki bu yumurtadan sonra normal boyutta yumurtalar gelir mi? Kızgınlık yumurtası olarak da geçiyormuş. Biraz araştırma yaptım, birinci yumurtası böyle küçük olup ikinci, üçüncü, dördüncü yumurtaları normal boyutta olan kuşlar gördüm.Oluşan hücrenin gelişimini tamamlaması çok ihtimal dahilinde değil.
İzlenme almak için, kedi spremini köpeğe uygulayan insanlar da var ona bakarsanız.
Böyle bir yumurta gelmesi mineral eksikliğinden dolayıdır. Her zaman böyle yumurta yapmaz. Kalamar kemiği var mı kafeste?Peki bu yumurtadan sonra normal boyutta yumurtalar gelir mi? Kızgınlık yumurtası olarak da geçiyormuş. Biraz araştırma yaptım, birinci yumurtası böyle küçük olup ikinci, üçüncü, dördüncü yumurtaları normal boyutta olan kuşlar gördüm.
Kuş bana geleli bir ay oldu, geldiğinden beri gaga taşı ve kalamar kemiği kafeste eksik değil. Ki yiyorda.Böyle bir yumurta gelmesi mineral eksikliğinden dolayıdır. Her zaman böyle yumurta yapmaz. Kalamar kemiği var mı kafeste?
Oldukça küçük katılıyorumYuvalık biraz küçük değil mi sizce?
4-5 ay önce almıştım, kuşçu bunu vermişti. Başka alternatifim yoktuYuvalık biraz küçük değil mi sizce?
o zamanlar fazla bilgim yoktu, bilseydim bundan alırdım fakat öyle olmadı. Adam belki bu yuvalığı elinden çıkartmak istemişte olabilir. Valla yanlış anlaşılmasında kuşcuların çoğu dolandırıcı, karşısındaki kişiyi salak yerine koymaya çalışıyor. Belki de benim çevremdekiler öyledir. Geçen çiftimi satıcaktım kafes+2 kuş için 50 TL veririm dedi. Bende satmaktan vazgeçtim. Forumlarda, facebook gruplarında da denk geliyorum. Yavru kuş diye yetişkin kuş falan veren kuşcular var. Tabi satın alan adam anlamıyor kuşun yaşını; aylarca elini alıştırmaya çalışıyor.10 petshop gezin ve 10undan da yuvalık isteyin 9u size bu yuvalıklardan verir.
Ekli dosyayı görüntüle 49479
10 petshopun 9u da aynı şekilde dolandırıcı sahtekar. Ulan kafes dediğin tek başına 50 tl etmez çift kuş artı kafese 50 tl yi hangi akla hizmet istemiş Bir de eminönündeki kuşçular var onlar en beteri..o zamanlar fazla bilgim yoktu, bilseydim bundan alırdım fakat öyle olmadı. Adam belki bu yuvalığı elinden çıkartmak istemişte olabilir. Valla yanlış anlaşılmasında kuşcuların çoğu dolandırıcı, karşısındaki kişiyi salak yerine koymaya çalışıyor. Belki de benim çevremdekiler öyledir. Geçen çiftimi satıcaktım kafes+2 kuş için 50 TL veririm dedi. Bende satmaktan vazgeçtim. Forumlarda, facebook gruplarında da denk geliyorum. Yavru kuş diye yetişkin kuş falan veren kuşcular var. Tabi satın alan adam anlamıyor kuşun yaşını; aylarca elini alıştırmaya çalışıyor.
Ama işini düzgünce yapanlarda var tabii, bi' işim olduğumda yakınımdaki kuşculara değil uzağımdakilere gidiyorum.