Tamamdır teşekkürler. Hayır maydonoz zararlı diye kendini de sapinida vermedim, ne için sormustunuzTüneğin konumu yemliğe göre iyi.Hiç maydanoz sapı verdiniz mi?
Maydanoz zararlı değil yalnızca yaprak kısımları kuşların boğazına yapıştığı için verilmiyor.Sadece sap kısımlarını verebilirsiniz.Maydanoz sapının bir çok faydası var ve vitamin bakımından oldukça zengindir.Tamamdır teşekkürler. Hayır maydonoz zararlı diye kendini de sapinida vermedim, ne için sormustunuz
Sapını nasıl vericem direk mi ezcekmiyim yoksaMaydanoz zararlı değil yalnızca yaprak kısımları kuşların boğazına yapıştığı için verilmiyor.Sadece sap kısımlarını verebilirsiniz.Maydanoz sapının bir çok faydası var ve vitamin bakımından oldukça zengindir.
https://www.faydalari.com/maydanozun-faydalari/
Yaprak kısımlarını ayirip saplarıni yavrucaga verin kafese falan tutturursaniz kemire kemire yiyorlar zaten.Sapını nasıl vericem direk mi ezcekmiyim yoksa
Tamam, vitamin olarak aminosol kullanıyorum ama yeterli olmuyo galiba düzelmedi pek. Özellikle b vitamini olarak ne kullanabilirim
Bugün gidip bakicam avisol b yi görmüştüm petshopda büyük ihtimalle ondan kullanırım, benimkide tünelde duramiyor zor inip çıkıyor hayvancagiz yaBende de avisol-b var ama bunlar çok etkili değil sanırım çok daha iyi vitaminler varmis ben buradaki petshoplarda bitek bunu bulabildigim icin bunu almıştım. Avi-Vit var bi de toz olan genelde onu kullanıyorum. Veteriner bana şimdi trocan premium plus diye bir şey verdi ilaçlar bitince devamli kullanmam için onu kullanıyorum onun içinde de vitaminler prebiyotik probiyotik mineraller falan hepsi var yazıyor. Supradyn önermisti bir üstad forumda bir arkadasa alta bırakıyorum bir okuyun. Bir ara ayaklarında güçsüzlük olduğu için tunekten falan düşüyordu benim kuş avisol-b yi ozaman almistim ondan mi düzeldi bilmiyorum ama düzeldi. Birkaç gün geçsin bakalım hemen 1 günde etki etmeyebilir.
![]()
denge bozukluğu başladı
kuşumda bi kaç gündür kanat titremesi vardı şimdide denge bozukluğu başladı. kalktıgımda kafes altındaydı ve yukarı cıkamıyodu ayak üstünde duramıyo tırmanamıyo sorunu nedir?www.muhabbetkusu.com.tr
inşallah yarar ama sürekli b verme bence diğer vitaminlere de ihtiyacı var bi tane de hepsinin olduğu karışık bir vitamin al bir onu bir onu falan verBugün gidip bakicam avisol b yi görmüştüm petshopda büyük ihtimalle ondan kullanırım, benimkide tünelde duramiyor zor inip çıkıyor hayvancagiz yao işe yarar insallah teşekkürler öneriler için
Öyle var vitamini şimdi gittigimde kuşçu avı ast önerdi onu aldim, b vitamini tüy dökülmesinde kullanılır dedi. Bilmiyorum iyimi yaptım kötü müinşallah yarar ama sürekli b verme bence diğer vitaminlere de ihtiyacı var bi tane de hepsinin olduğu karışık bir vitamin al bir onu bir onu falan ver
Öyle var vitamini şimdi gittigimde kuşçu avı ast önerdi onu aldim, b vitamini tüy dökülmesinde kullanılır dedi. Bilmiyorum iyimi yaptım kötü mü
B vitamini yazmıyor ama aminosol de vardı ikisini birlikte versem olur mu acabaİçeriğinde b vitamini de vardır onun zaten içindekileri oku bakalım. Bence daha iyi belki de başka vitamin eksikliği vardır böyle hepsine fayda sağlar
Hmmm avı ast ben yanlış okumusum pardon. Astım ilaci değil mi o? Aynanda ikisi karıştırılır mi bilmiyorum yalan söylemiş olmayım hangisi aklınıza daha çok yatiyorsa onu kullanin ama aviasti kullancaksaniz da arkasından vitamin kullaninB vitamini yazmıyor ama aminosol de vardı ikisini birlikte versem olur mu acaba
Tamam, vitamin olarak aminosol kullanıyorum ama yeterli olmuyo galiba düzelmedi pek. Özellikle b vitamini olarak ne kullanabilirim
Evet solunum problemleri için yazıyor ama bunda ısrar etti bir bildiği vardır diyerek aldım. Herkes farklı tedavi söylüyor, money kalmadı cepteHmmm avı ast ben yanlış okumusum pardon. Astım ilaci değil mi o? Aynanda ikisi karıştırılır mi bilmiyorum yalan söylemiş olmayım hangisi aklınıza daha çok yatiyorsa onu kullanin ama aviasti kullancaksaniz da arkasından vitamin kullanin
Tamam aminosol vardı bendede oda karışık vitaminler içeriyor sanırım, ama sizde iyi gelirse bunuda deneyebilirimSadece b vitamini yetersiz kalır.Multivitamin kullanmalısınız.
Ben sultan papağanım için NETFARMA Aminoplus Kanatlı Vitamin Aminoasit 250ML siparişi verdim.Kullandıktan sonra size detaylı bilgi veririm.
https://urun.n11.com/diger-kus-yem-...us-kanatli-vitamin-aminoasit-250ml-P338615656
Aminosol varsa 50 cc lik suluğa iki üç damla kullanın.Tamam aminosol vardı bendede oda karışık vitaminler içeriyor sanırım, ama sizde iyi gelirse bunuda deneyebilirim
Avı ast i kullanıyimmi aynı zamandaAminosol varsa 50 cc lik suluğa iki üç damla kullanın.
İkisini karıştırmayın nolur nolmaz. Bugün vitamin verin zaten vitamin 1 gun kalıyor sulukta arkasından aviasta baslarsinizAvı ast i kullanıyimmi aynı zamanda