Evet bu şekilde yapıyor.Bulunduğum ilde son zamanlarda aşırı hava değişi oldu bunun etkisi olabilir dediğiniz gibi bulunduğu ortam bazen esinti olabiliyor.Cevabınız için teşekkürler...Ekli dosyayı görüntüle 37722
Bu şekilde mi?
Anormal bir şekilde yapmaya başladıysa ve ek olarak gün içinde kendini kabartıyorsa halsizse hasta olmuştur ayrıca oda soğuksa ya da bulunduğu konumda esinti varsa üşütmüş olabilir
İhtimaller çok sizden daha detaylı bilgi alırsak yorumlarımız daha sağlıklı olacaktır
Dışkısı nasıl? Yemek yemesi vs anormal bir şey var mı?
Evet aynen öyle yapıyorda bulunduğum yerde veteriner yok acaba kullandığınız ilaç neydi?Eğer gün içinde yapıyorsa ve bunu yaparken kabarıyorsa veterinere götür. Benim mubişim de öyleydi üşütmüş ilaç verdik geçti 1 haftaya
Rica ederim sağlıklı günler dilerimEvet bu şekilde yapıyor.Bulunduğum ilde son zamanlarda aşırı hava değişi oldu bunun etkisi olabilir dediğiniz gibi bulunduğu ortam bazen esinti olabiliyor.Cevabınız için teşekkürler...
Anlıyorum.Peki sarımsaklı su paydası olurmu acaba.Birçok yerde gördümde.Ne ilaç kullanılır bilmiyorum ama sıcak ortama koyarsanız atlatması kolaylaşır elektrikli soba kullanacaksanız kuşu bir köşeye sobayı bir köşeye koyun kuşa dik vurmasın.
Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim sağolun.“Bir bardak (200ml) suya bir diş sarımsağın çeyreğini (1/4) ezerek koyun. İyice karıştırıp suluğuna ekleyin. Bunu 24 saatten fazla zaman geçmeden yenileyin. Yaklaşık bir hafta uygulayın.”
(Alıntıdır)
Evet aynen öyle yapıyorda bulunduğum yerde veteriner yok acaba kullandığınız ilaç neydi?