Fotoğraf çok iyimiş bu aradaKızgınlık döneminde ısırma davranışları, öfkelenmeler olabiliyor.
Geçici bir durum olabilir.
Isırdığında hiçbir tepki vermeyin. Yani ne parmağınızı geri çekin ne de ses tonunuzla tepki verin.
Size geleli kaç gün oldu? Kanadı kırıksa tedavi altına alınmadı mı?Nasıl tepki vermim koparıyor heryeri kanattı vallaha kanadi kirik acı mi çekiyor diye düşünüyorum ama bilmiyorum napacam çünkü hep omzumuzda eli uzatınca ısırmaya basliyor bu ısırması yuzunden bir yavrusunu oldurecekti kafası yaralı suan
O kırık kanat çoktan kaynamıştır. Uçamıyorsa yanlış kaynamıştır. Ağrı çektiğini sanmıyorum. Dediğim gibi kızıştıklarında yani çiftleşme dönemlerinde davranış, değişikliği görülüyor. Isırması da bu yüzdendir. Eğer tepki verirseniz bu davranışını pekiştirirsiniz. Ve belki de geçici bir durum olan ısırmasını, kalıcı hale getirebilirsiniz.Kanadi bana geldiğinde kirikti ve ozaman tedavi altına alinmamis bana geleli 6 7 ay oldu bu isirma davranışı ciftlestiktwn sonra fazla oldu ondan önce asla isirmazdi elimizi uzattıkça gelirdi