Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
2 haftada bir probiyotik ne yaa. Neden 2 haftada bir ? Durun ben cevaplayayım ''Hayvana ağır gelmesin diye''
Tahmin etmiştim stresin kaynağının siz olduğunuzuHe hocam vallaha bir şey yapmıyorum sadece tüyde diye her hafta pazartesi perşembe bt amin forte veriyorum. İki haftada bir gervit, iki haftada bir de probiyotik zaten çok meyve sebze yiyen bir kuş değil hocam salatalık, elma, havuç yiyor. Dal darı bile çok vermem
Yok hocam ilaç tedavisi sonrası çok kullandım az nefes alsın diye2 haftada bir probiyotik ne yaa. Neden 2 haftada bir ? Durun ben cevaplayayım ''Hayvana ağır gelmesin diye''
Hocam alemsiniz yaa sesli güldüm. Millet deli sanacak beni. Probiyotik antibiyotik vs gibi değil ki. Gerçi sizin kullandığınız probiyotik vitamin de içeriyor ama yinede haftada 2 kez verilmeli.Yok hocam ilaç tedavisi sonrası çok kullandım az nefes alsın diye
Hahahahha hocam Allah hep güldürsün inşallah o zaman gönül rahatlığıyla vereyim oğlumaHocam alemsiniz yaa sesli güldüm. Millet deli sanacak beni. Probiyotik antibiyotik vs gibi değil ki. Gerçi sizin kullandığınız probiyotik vitamin de içeriyor ama yinede haftada 2 kez verilmeli.
Amin sizi de. Anason yağı içeren bir ürün de kullanabilirsiniz hem strese iyi gelir hem sindirimine fayda sağlar. Ben probiyotik, probiyotik diye yırtınıyorum. Siz 2 haftada bir veriyorsunuz... Çok kızarım bakın. Siz probiyotik değil de dal darı vermeye devam edin.Hahahahha hocam Allah hep güldürsün inşallah o zaman gönül rahatlığıyla vereyim oğluma
Yok hocam daldarı kilo alsın diye az veriyorum İyi o zaman rahatça vereyim valla delirtti beni bugünAmin sizi de. Anason yağı içeren bir ürün de kullanabilirsiniz hem strese iyi gelir hem sindirimine fayda sağlar. Ben probiyotik, probiyotik diye yırtınıyorum. Siz 2 haftada bir veriyorsunuz... Çok kızarım bakın. Siz probiyotik değil de dal darı vermeye devam edin.
Şaka bir yana verin tabi. Hemde haftada 2 kez. Dediğim gibi anasonlu bir ürün de kullanın. Hatta size bahsettiğim kekik yağlı bir ürün vardı. Oda fayda sağlar.Yok hocam daldarı kilo alsın diye az veriyorum İyi o zaman rahatça vereyim valla delirtti beni bugün
Hocam anason çayı versem nasıl olurŞaka bir yana verin tabi. Hemde haftada 2 kez. Dediğim gibi anasonlu bir ürün de kullanın. Hatta size bahsettiğim kekik yağlı bir ürün vardı. Oda fayda sağlar.
Onu unutmam hocam ahahahah Hocam o bahsettiğiniz ürünün ismini bir daha söyler misinizKekikle harmanlarsanız olur
Oilmix- S
Tamamdır hocam hepsini deneyeceğim Pakistan papağanıma da vereceğim bu aralar öbür sultişimle birden ters düşmüşlerAma önünde 1.5 saat falan kalmayacak tam gün kalacak tamam mı ? Kokusu fayda sağlamıyor onlara içmeleri gerek
Eğer amaç iç parazit tedavisiyse yağı daha mantıklı tabiBu arada kabak çekirdeği yerine soğuk sıkım kabak çekirdeği yağı kullanılabilir. İnsanlarda da oldukça etkili olduğu söyleniyor yağı için. Ben denemedim kuşlarda o sebeple bilemeyeceğim etkisini fakat sindirimi zor bir çerez, yağı daha sağlıklı olabilir. Tartışılır...
Tamamdır teşekkür ederim ☺Bu arada kabak çekirdeği yerine soğuk sıkım kabak çekirdeği yağı kullanılabilir. İnsanlarda da oldukça etkili olduğu söyleniyor yağı için. Ben denemedim kuşlarda o sebeple bilemeyeceğim etkisini fakat sindirimi zor bir çerez, yağı daha sağlıklı olabilir. Tartışılır...