Doğanay YILDIZ
Meraklı Üye
olur. Şu nisandan sonra mayısın 2 haftası felan merkezi biryerde toplanırsak güzel olabilir Fakat şöyle büyük bi üretim hane yada ne biliyim biryer olsada gezsek.
arkadaşlar 6 aylık erkek muhabbet kuşuma yakalışık 1 yaş civarında bir dişi ladım ve çok iyi anlaştılar erkek ağzına kusuor dişiyi beslior fakat ben dişiyi almadan önce yazın 2-3 aylığına erkeği birine bırakmıştım onlarda kuşu 2-3 hiç salmamışlar diyebilirim şimdide erkek muhabbetim dişiden çok daha kilolu tavuk gibi bazıları erkeği ayır ve sal diolar erkeği tek olarak salsam bir sıkıntı olabilirmi saldığımda 1 tur bile atamdan düşüor
merhaba arkadaşlar ben istanbuldan evde 6 çiftim var ama 2 yeni çift geldi çok bağırıyorlar cakcak rahatsız ediyorlar hepsimi böyle neden böyle bağırıyorlar anlamadım
Es kuslar salinmaz. Yavru almak istiyorsaniz salmayin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba bende ingiliz jumbo erkek var 8 9 aylık oldu yavruyken aldım dişi damızlık arıyorumBen ankara dikimevinde evimde hobi amaçlı 4 çiftle yoluma devam ediyorum..yardımcı olabileceğim her konuyu bana danışabilirsiniz..
şuan bir kafes yapmaktayım. bu konudaki http://www.muhabbetkusu.com.tr/kend...pvc-ve-pleksi-kafes-kendi-imalatim-21139.html
sorum şu; erkek ve dişi eş tuttular ama genelde bir tane meyve asıyorsam kavga ediyorlar. bazen çok iyiler bazende limoni. yeni kafese erkeği önce atıp bir hafta bekletip dişiyi sonra mı atsem yoka ikisinide atayım gitsinmi.