Maşallah hepsi çok güzeller ama benim favorim mavili erkek olduÇalıştığımdan dolayı acele ile çıkıyorum bir süredir temel ihtiyaçlarını karşılıyorum duşlarını aldırıyorum.En kısa sürede temizlik yapacağım.Buda has erkek.Kendisine hayran bırakan bir oyuncu da diyebiliriz.
Sarı olan kuşkunuz erkek bence, ama dedikleri gibi ayırt etmesi zor bir cere, yeni gelen kuşu karantinaya alın bakın hastalık var mı yok mu, 1 2 hafta gibi bir süre tek kalsın sonra erkek olduğundan emin olduğumuz yani mavi kuşun yanına bırakabilirsinizCasper konusuna gelicek olursak çoğu kişi ayırt etmesinin zor olduğunu söyledi.Nasıl bir tercih yapacağım
Aslında mavi değil belki ışıktan olduğundan farklı çıkıyor.Çok farkı bir rengi var aslında lila gibi ismi de erkek olsa da liloş olarak kaldıMaşallah hepsi çok güzeller ama benim favorim mavili erkek oldumaşallah 41 kere
Evet ayrı kafeste zaten hemen banyosınu yaptırdım.Güzelce arındırdım.Birbirlerini tanımaları açısından bir süre yalnız kalmasını mantıklı buldum.Lila ile çok güzel yavru alabileceğimi düşünüyorumSarı olan kuşkunuz erkek bence, ama dedikleri gibi ayırt etmesi zor bir cere, yeni gelen kuşu karantinaya alın bakın hastalık var mı yok mu, 1 2 hafta gibi bir süre tek kalsın sonra erkek olduğundan emin olduğumuz yani mavi kuşun yanına bırakabilirsiniz
Video atar mısınızMerhabalar kuşum bir ayağına basmadığını farkettim. dışarı çıkardım bakmak İçin Koltuğun altına girdi.Uçamıyor.Kanatlarının üstüne düştü. Kalbi çok hızlı atmaya başladı korkuyorum ne yapmalıyım lütfen acill
Casperımın öldüğünü üzüntü içinde paylaşıyorum.Benim bütün kuş korkumu alan.Hayatı boyunca beni bir defa bile ısırmayan.Yokluğunda beni günlerce ağlatan casperım yerin dolmayacak hiçbir zamanVideo atar mısınız
Çok üzüldüm, sağlıklı görünüyordu sebebi nedir bilginiz var mıCasperımın öldüğünü üzüntü içinde paylaşıyorum.Benim bütün kuş korkumu alan.Hayatı boyunca beni bir defa bile ısırmayan.Yokluğunda beni günlerce ağlatan casperım yerin dolmayacak hiçbir zaman(
Son günlerde kalbi çok hızlı Atıyordu.Bir gün önce uçamamaya başladı. Ayağında bir sorun vardı.Korktu casperım. Vitamin falan aldım ama geri döndürmeye yetmedi.Nasıl geçecek acısı bilemiyorum. Tavsiyeniz var mıÇok üzüldüm, sağlıklı görünüyordu sebebi nedir bilginiz var mı
2 kuşunuz daha vardı sanırım, 3 kuşun ilgisini 2 kuşa bölüştürün umarım geçer acısı...Son günlerde kalbi çok hızlı Atıyordu.Bir gün önce uçamamaya başladı. Ayağında bir sorun vardı.Korktu casperım. Vitamin falan aldım ama geri döndürmeye yetmedi.Nasıl geçecek acısı bilemiyorum. Tavsiyeniz var mı
Cinsiyeti nedir acaba bir buçuk aylikDışardan evime sığındı cinsiyet ve yaşını öğrenebilirmiyim
Cinsiyeti ve türü nedir acabaTünekte fotoğraf atın bakalım, yerli kuş sanırsam, o yüzden küçük vücut olarak
Değişedebilir ama şimdilik dişi gibi duruyorCinsiyeti nedir acaba bir buçuk aylik
Büyük ihtimalle dişiDeğişme imkanı varmı dönecek gibi duruyor
Teşekkür ederimBüyük ihtimalle dişi