Çok sağolun levent bey erkek diye alınmış latino demişler ama sanırım değil biraz araştırdım ama gozlerizaten kırmızı degil3-4 aylık dişi
Çok sağolun levent bey erkek diye alınmış latino demişler ama sanırım değil biraz araştırdım ama gozlerizaten kırmızı degil3-4 aylık dişi
Bu kuşumun cinsiyetini,ırkını,yaşı hakkında tahminlerinizi alabilir miyim ?
Birde bir kanadı daha kısa fotoda gözüküyor düzgün uçamıyor ilerde düzelir mi?
ırkı nedir3 aylık erkek. Kanadı sanki kopmuş gibi duruyor. Yenisi çıkınca düzelir.
Bunun da ırkını söyleyebilir misiniz? @Levent ACARIrkını öğrenebilir miyim
![]()
![]()
Bu fotoğraflardan anlamak zor. Tünekte yandan birkaç fotoğraf ekleyin.Bunun da ırkını söyleyebilir misiniz? @Levent ACAR
Banada yardimci olurmusunuzBu fotoğraflardan anlamak zor. Tünekte yandan birkaç fotoğraf ekleyin.
Merhabalar ben bir aile dostumuzdan muhabbet kuşu sahiplendim.Küçük dostumun 2.5 aylık olduğunu söyledi.Ama cinsiyet tahmini yapamadık.Sizce Dişimi Erkekmi lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Merhaba, yaklaşık 5 ay önce aldık kuşumuzu. Ama cinsiyetini ve yaşını bilemedik. Yardımcı olursanız minnettar kalırız.
Yavrumun cinsiyetini öğrenebilirmiyim ?
Başka fotoğraflar ekleyin. Burun deliklerinin kenarları parlamış. Yakından flaşsız çekin. Gerçekten beyazsa dişidir.
Başka fotoğraflar ekleyin. Burun deliklerinin kenarları parlamış. Yakından flaşsız çekin. Gerçekten beyazsa dişidir.
OldumuBaşka fotoğraflar ekleyin. Burun deliklerinin kenarları parlamış. Yakından flaşsız çekin. Gerçekten beyazsa dişidir.
Kuşunuz erkek yaşını tahmin edemedimMerhabalar ben bir aile dostumuzdan muhabbet kuşu sahiplendim.Küçük dostumun 2.5 aylık olduğunu söyledi.Ama cinsiyet tahmini yapamadık.Sizce Dişimi Erkekmi lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
![]()
[/IMG]![]()
![]()
Oldumu
2.5 aylık dediler bize.Kuşunuz erkek yaşını tahmin edemedim
Ekim ayında erkek diye aldığımız kuşumuzun cinsiyetinden şüphe etmeye başladık, sizce cinsiyeti nedir?ırk ve yaş tahmininiz varsa onları da öğrenebilirsem mutlu olurum.