[/IMG][/IMG]
Türleri Ve Cinsiyetleri Nedir acaba ?
Fotoğraflar kötü açıdan çekilmiş.
Yeşil erkek ingiliz. Mavi dişi olabilir. Ancak daha ufak bir kuş.
[/IMG][/IMG]
Türleri Ve Cinsiyetleri Nedir acaba ?
@Levent ACAR abi benim kuşa eş almayı düşünüyorum da kaç aylık olduğunu söyleyebilrimsin. Birde şuan eş almam uygunmudur
![]()
![]()
![]()
![]()
Farklı açılardan yine bu mesafeden çekilmiş birkaç fotoğraf daha ekler misiniz?soldakinin ırkı nedir?
Yok abi hepsi aynı zamanda çekildi. A Bn i eş alıcam demişken yuvalık ta takıcam ondan dolayı öyle dedimBu fotoğraflardan ilki farklı bir zamanda mı çekildi. son 3 fotoğrafa göre 4-5 aylık.
İlk fotoğrafa göre 6-7 aylık.
İstediğin zaman eş alabilirsin.
Yavrum büyüdü, ırkı nedir ?Yavrum icin cinsiyet tahmini yapılabilir mi ?![]()
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkiside dişi gibi görünüyor[/IMG]
[/IMG]![]()
cinsiyetleri nedir ?
3 aydan küçükBu kuşumun cinsiyetini,ırkını,yaşı hakkında tahminlerinizi alabilir miyim ?
Birde bir kanadı daha kısa fotoda gözüküyor düzgün uçamıyor ilerde düzelir mi?
![]()
![]()
Sanırım kızgınlık döneminde. Normal halinin fotoğrafı varsa onu da eklermisinizKuşumuzun cinsiyeti nedir?![]()
(Konu açtığım için özür dilerim.)
kızgınlık halinde dişi olduğu aşikar.Sanırım kızgınlık döneminde. Normal halinin fotoğrafı varsa onu da eklermisiniz
Sanırım kızgınlık döneminde. Normal halinin fotoğrafı varsa onu da eklermisiniz
Sari olanın cinsiyetini öğrenebildiniz mi acaba aynısı bende de var bende bilmiyrum fotoda ekleyemedim buraya[/IMG]
[/IMG]![]()
cinsiyetleri nedir ?
Resimleri yükleye bildim sonunda yaşı ve cinsi ozellikle cinsiyetini ogrenebilirimiyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşımız yediye etti ve çok alistik