selamun aleykum abi eş alcam kuşuma fotosunu atıyorum cinsiyetini söyleyebilir misin?Erkek kuş, maşallah. İngiliz gibi duruyor.
Fotoğraf ekleyin, tahmin etmeye çalışalım.
selamun aleykum abi eş alcam kuşuma fotosunu atıyorum cinsiyetini söyleyebilir misin?Erkek kuş, maşallah. İngiliz gibi duruyor.
Fotoğraf ekleyin, tahmin etmeye çalışalım.
Artık direk yüklenmiyor bir siteye yükleyip link eklemeniz lazımBuraya resim eklemek için tıklıyorum fakat açılmıyor bilgilendirir misiniz
Arkadaşlar ırkı ve yaşı sizce nedir ?
Anladım teşekkür ederimArtık direk yüklenmiyor bir siteye yükleyip link eklemeniz lazım
Dişi yerliKuşumun cinsiyeti nedir? Petshopta Erkek dediler erkek gibi duruyor ama size de bi sorayım dedim.
![]()
![]()
Ama ceresi mora doğru dönüyo gibi erkek olması gerekmez miDişi yerli
@Levent ACAR dediği gibi : Hiç beyazlık yoksa burun deliklerinin çevresinde. Kuşunuz erkektir.Ama ceresi mora doğru dönüyo gibi erkek olması gerekmez mi
selamun aleykum abi eş alcam kuşuma fotosunu atıyorum cinsiyetini söyleyebilir misin?
İkisi de dişi. Irklar için tünekte birkaç açıdan çekilmiş fotoğraf ekleyin.[/IMG]![]()
Cinsiyetleri ve Irkları Nedir ?
Kuşumun cinsiyeti nedir? Petshopta Erkek dediler erkek gibi duruyor ama size de bi sorayım dedim.
Teşekkür ederimAlttaki yerli. Üsttekinden emin değilim.
Bu fotoğraflardan yaşlarını anlamamız mümkün değil. Gözleri ve ayaklarını net görmemiz gerek.
Dişi yerli
Teşekkürler. Benim öyle konuşturma gibi hedefim yoktu. Üzülmedim dişi olduğuna.. Arkadaş olalım yeter. Petshopcuya da fazla kızamıyorum çünkü aldığımda 45 günlük falanmis ve çere rengi hiç yoktu. O da tam emin değilim ama erkek gibi duruyor dedi. Hayırlısı artıkMaalesef dişi.
İkisi de dişi. Irklar için tünekte birkaç açıdan çekilmiş fotoğraf ekleyin.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.