Gözleri kırmızı mıBu kusum dişi bir kus yavrusu oldu 3 günlük,merak ettigim yaşı ve ırkı nedir...gözleri,tüyleri ötüşü bile çok farklı bir kuş![]()
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkekmerhaba arkadaşlar,
bikaç hafta önce bir kuş hediye aldım. adı Maviş. Ancak hediye eden arkadaşım kuşun erkek yavru Jumbo olduğunu söyledi. hiç bir bilgim yok. kuşuma eş almak istiyorum fakat cinsini ve cinsiyetini bilmiyorum.
çok değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 45563
Ekli dosyayı görüntüle 45564
merhaba arkadaşlar,
bikaç hafta önce bir kuş hediye aldım. adı Maviş. Ancak hediye eden arkadaşım kuşun erkek yavru Jumbo olduğunu söyledi. hiç bir bilgim yok. kuşuma eş almak istiyorum fakat cinsini ve cinsiyetini bilmiyorum.
çok değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Gözleri normal kırmızı degilGözleri kırmızı mı
dişi lutino
verdiğiniz biliden dolayı tşk ederim. Cinsi hakkında bir fikriniz var mı?Yavru erkek ama jumbo değil bu kuş.
tşk. Cinsi hakkında bir fikriniz var mı?
Irkları yerli. Yavrularını kuşların rengine bakarak tahmin etme şansımız yok. Ancak anne babanın renklerine yakın renklerde yavrular gelecektir.Irkları nedir acaba? Yavruları ne renk olur?
Erkekte tepe göremedim ama kuşların ikisi de aynı boyutlarda sanırım.Arkadaşlar erkek kuşum tepeli jumbo kırığı dişi kuşum jumbo olabilir mi erkek kuşum kadar iri bir kuş jumbo veya jumbo kırığı mı acaba
30-35 günlük erkekMerhaba bu cici kuşu alalı 2 hafta kadar oldu. Aldığımız yer annesi yeni attı yuvadan dedi ve erkek olduğunu söyledi. Ben kaç aylık olduğunu sormaı unuttum. Acaba kaç aylıktır ve cinsiyeti nedir ? Yem yemeyi bile bilmiyordu 2 gün elimzle yedirdik
Dişi az bi daha iri jumboya veya kırığa benziyor muErkekte tepe göremedim ama kuşların ikisi de aynı boyutlarda sanırım.
çok teşekkürler30-35 günlük erkek
İyi günlerde besleyin.
Fazla yemiş, yağlanmıştır.Dişi az bi daha iri jumboya veya kırığa benziyor mu
Kuşumun bu fotolara göre yaşı kaç arkadaşlar?