Lütfen yardımcı olurmusunuzErkek ve Jumbo kırması diye aldım size sormak istiyorum
![]()
![]()
![]()
Lütfen yardımcı olurmusunuzErkek ve Jumbo kırması diye aldım size sormak istiyorum
![]()
![]()
![]()
erkek büyük ihtimal . yukarda resimde attım burun delik etrafı beyaz ise dişi olur. açık mavi tonlar yada mavi erkekLütfen yardımcı olurmusunuz
1,5 aylık jumbo ama fazla para ödemişsiniz. Tabi fiyatı satıcı ve alıcı belirler. Beğenilen bir kuşun değeri emsallerinin 2-3 katına çıkabilir.Merhaba , yaklaşık 20 gün evvel üretim haneden aldım , aldığımda 35 günlük falan olduğunu söylemişti üretici. Jumbo olduğunu söyledi , indirimle falan 250-TL'ye aldım bu bıcırığı , normalde 300-350 demişti. Benim bildiğim erkek , jumbo ve yaklaşık 1,5 aylık. Bu bildiklerim doğru mudur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar...
Ekli dosyayı görüntüle 45284 Cinsiyetini ve ayını öğrenebilir miyim?
Lütfen yardımcı olurmusunuz
Bu yönde ancak jumbo kırması mı değil mi inşallah resimlerden anlarsnz Jumbo kırması diye 90tl verdim değilse gider tartışırım yaniGün ışığında pencereyi arkanıza alıp flaşsız fotoğraf çekin. Kafası net çıksın.,
Büyük ihtimal erkek. Ancak jumbo kırığına benzemiyor biraz daha ufak bir boyutta.
Jumbo kırması değil. Jumbo kırmasını 90 liraya da vermezler. Bu açıdan cinsiyetini anlayamayız.Bu yönde ancak jumbo kırması mı değil mi inşallah resimlerden anlarsnz Jumbo kırması diye 90tl verdim değilse gider tartışırım yani
Çok teşekkür ederim.1,5-2 aylık yerli erkek
Nasıl resim atabilirim peki ve adam Jumbo kırması diye verdi gidip değiştirebilirim yani kimse kimseyi bilmiyor diye kandıramazJumbo kırması değil. Jumbo kırmasını 90 liraya da vermezler. Bu açıdan cinsiyetini anlayamayız.
burnunu net görelim.Nasıl resim atabilirim peki ve adam Jumbo kırması diye verdi gidip değiştirebilirim yani kimse kimseyi bilmiyor diye kandıramaz
Levent Bey cevabınız için çok teşekkür ederim...1,5 aylık jumbo ama fazla para ödemişsiniz. Tabi fiyatı satıcı ve alıcı belirler. Beğenilen bir kuşun değeri emsallerinin 2-3 katına çıkabilir.
Aldığın yer yanılıyor. Kuş dişi.Merhaba arkadaslar sizce bu kuş dişi mi erkek mi sizce ? Aldığım kişi erkek diyor bana dişi gibi geldi
Yeni yeme düşmüş 30 günlük yavrumun cinsiyeti nedir ?![]()
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ErkekCinsiyet hakkında bilgi verebilir misiniz