Tm dır abi 10 aylık olduktan sonra yuvalık takarım tekrardan çok teşekkür ederimYerli gibi duruyorlar.
Yanına eş alabilirsiniz ama 10 aylık olmadan yuvalık takmayın.
Tm dır abi 10 aylık olduktan sonra yuvalık takarım tekrardan çok teşekkür ederimYerli gibi duruyorlar.
Yanına eş alabilirsiniz ama 10 aylık olmadan yuvalık takmayın.
Sanırım ikiside dişiBeyazlı olanı erkek diye almıştım. Yanına rş almak için kuşçuya götürdüğümde dişi dedi. Ama emin olamadı. İki kişi daha baktı dişi olabilir ama erkeğede benziyor dediler. Mavili olanı erkek diye aldım. Cinsiyeti hakkında yardım edermisiniz.
Eminmisiniz. Mavi olan kesin erkek dediSanırım ikiside dişi
Hocam daha yakından çekerseniz Cere sini net bir şey söylerim ancak dişi büyük ihtimalleEminmisiniz. Mavi olan kesin erkek dedi
Hocam daha yakından çekerseniz Cere sini net bir şey söylerim ancak dişi büyük ihtimalle
Mavi yavru. Gagasının uç siyahlığı henüz geçmedi. Beyaz 8 aylık falanHocam daha yakından çekerseniz Cere sini net bir şey söylerim ancak dişi büyük ihtimalle
Hocam mavi için birşey demek için erken yavruymuş yaşı büyüdükçe cere rengi değişirMavi yavru. Gagasının uç siyahlığı henüz geçmedi. Beyaz 8 aylık falan
Beyaz için görüşünüz dişi olduğu yönündemidir.Hocam mavi için birşey demek için erken yavruymuş yaşı büyüdükçe cere rengi değişir
Evet beyaz dişidirBeyaz için görüşünüz dişi olduğu yönündemidir.
Çok teşekkür ederim hocam. SağolunEvet beyaz dişidir
Rica ederimÇok teşekkür ederim hocam. Sağolun
1. Erkek, 2. Dişi gibi duruyor.7 yavrum var yalniz bu iki yavrunun cinsiyetinianlayamadım . Yavrular 1 aylik. Yardimci olursaniz sevinirim
Fotoğraftaki kuşlar dişi, Cere bir farklılık göstermiyorİyi geceler salı günü lutino bir dişi alacagım inşallah lutinolarda erkek dişi cere renklere normallere göre farklilik gosteriyor mu ve fotograflardaki üç arkadaşta dişi mi merak ettiğimden sormak istedim
TsklerFotoğraftaki kuşlar dişi, Cere bir farklılık göstermiyor
Bişey değilTskler