Hayvansever03
Onursal Üye
.
Kuşun göz etrafında, iriste beyaz halka var mı?Kuşumun tahmini yaşını öğrenebilir miyim
HayırKuşun göz etrafında, iriste beyaz halka var mı?
yavrudur ozaman daha 8aydan küçük
Teşekkür ederimyavrudur ozaman daha 8aydan küçük
1 aylık dişi.Kuşumu yeni aldım kaç yaşında acaba
8 aylık diye başkasına yazmıştım alıntı olmamış.Size yazdığım mesaj üstteki gibidir: 1 aylık dişi.8 aylık olmamalı kuyruğu bile yok ki
Evet sonradan fark ettim teşekkür ederim kuşçu erkek demişti büyüdükçe emin olurum galiba8 aylık diye başkasına yazmıştım alıntı olmamış.Size yazdığım mesaj üstteki gibidir: 1 aylık dişi.
Göründüğü kadarıyla dişi.Büyüdükçe belli olur.Başkalarının yorumu da olabilir.Evet sonradan fark ettim teşekkür ederim kuşçu erkek demişti büyüdükçe emin olurum galiba
bweBenimkilerin de ırklarını söyler misiniz?
bir de benimkilerin ırklarını söyleyin lütfen...Benimkilerin de ırklarını söyler misiniz?
Dışkılar nasıl ? İlk günler olabilir yabancilik çekebilir. Bana 3 ay civarı gibi geldi.Merhaba arkadaşlar az önce üye oldum foruma, yaklaşık dört-beş gündür kuşlarımla beraberiz. En güzel şekilde bakabilmek için elimden geleni yapmaya ve bilgilenmeye çalışıyorum. Kuşlarımın tahminen kaç aylık olduklarını söyleyebilir misiniz? Ayrıca turkuaz-sarı rengindeki kuşum diğerlerine oranla daha hareketsiz, sakin ve boyut olarak da küçük. Bir hastalık habercisi olabilir mi, görüşleriniz nedir? Diğer ikili ondan daha enerjik ve baskın olduğundan korkmuş ve huzursuz gibi sizce kafeslerini ayırmalı mıyım?Ekli dosyayı görüntüle 42568Ekli dosyayı görüntüle 42569 Ekli dosyayı görüntüle 42564Ekli dosyayı görüntüle 42565Ekli dosyayı görüntüle 42566Ekli dosyayı görüntüle 42567
Kahve-yeşil tonlarında katı bir dışkı sorun olmazsa fotoğraf da ekleyebilirim. Ama sıvı ya da lacivert dışkı olmadığına göre normal zannediyorum. Gün aşırı değiştirdiğimden takip ediyorum. Zayıf ve minik geldiğinden gözüme tedirgin oldum diğerlerine kıyasla bitkin gibi ama yemesinde içmesinde sorun yok umarım sadece karakterindendir. Teşekkürler~Dışkılar nasıl ? İlk günler olabilir yabancilik çekebilir. Bana 3 ay civarı gibi geldi.
4 aylık erkek. Yerliye benziyor. İyi günlerde besleyin.Merhabalar arkadaşlar yeni almış olduğumuz kuşumuzu sizlerle paylaşmak istemekteyim
Sizden ricam yaş ırk ve cinsiyeti hakkında yardımcı olmanız
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.4 aylık erkek. Yerliye benziyor. İyi günlerde besleyin.