Pet shoptan aldım.7 aylık diye verdiler 2 3 aydır bizle cinsiyeti ve yaşı nedir ?
Bana ufak gibi geldi. Başka fotoğraflar ekleyin.
Pet shoptan aldım.7 aylık diye verdiler 2 3 aydır bizle cinsiyeti ve yaşı nedir ?
Güzelde cinsiyeti ne?![]()
Dişi lutino, yerli boyutlarında. Yaşını bilemem ama henüz erişkin değil. Sağlıklı görünüyor. İyi günlerde besleyin.Merhaba
Kuşumu yeni aldım 2 hafta kadar oldu..acaba yaş cinsiyet ve ırkını öğrenebilirmiyim?Bir de mümkünse gaga normal mi genel sağlık durumu iyi mi?
merhaba cinsiyeti ve cinsi nedir acaba.
Cinsiyeti dişi.Cinsiyeti nedir? Çok saldırgan.
2 buçuk aylık dişi,yerli diye tahmin ediyorum.Yaşını cinsini ve ırkını öğrenebilir miyim? Teşekkürler ☺
Bana erkek olarak sattılar ama bende şüpheye düşmüştüm.. Gün ışında çektiğim birkaç fotoğraf daha koyuyorum lütfen tekrar bakar mısınız teşekkürler2 buçuk aylık dişi,yerli diye tahmin ediyorum.
Kesin dişi.Bana erkek olarak sattılar ama bende şüpheye düşmüştüm.. Gün ışında çektiğim birkaç fotoğraf daha koyuyorum lütfen tekrar bakar mısınız teşekkürler
Yaklaşık 2 aylık erkek.Yerli cins.Cinsiyeti yaşını ırkını öğrenmek istiyorum faxla bilgim yol yardımcı olursanız sevinirim