UFUK SÖNMEZ
Meraklı Üye
ErkekBuda bir parça daha netEkli dosyayı görüntüle 41889
ErkekBuda bir parça daha netEkli dosyayı görüntüle 41889
Aynen ikisi de dişidirMerhabalar. eniştemler 1 dişi 1 erkek muhabbet kuşu almışlar, bu kuşların ikiside bana dişi gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 41899Ekli dosyayı görüntüle 41900Ekli dosyayı görüntüle 41901Ekli dosyayı görüntüle 41902
Eminsiniz değil mi ustadım ona göre kuşu değiştirsinler bariAynen ikisi de dişidir
Kuş erkek zannımca gaga için ve kemiklerine kıvamında güneş faydalı olurEkli dosyayı görüntüle 41505Ekli dosyayı görüntüle 41506Ekli dosyayı görüntüle 41507Ekli dosyayı görüntüle 41508Ekli dosyayı görüntüle 41509
Merhaba, kuşumun erkek olduğuna emin miyiz? Sanki ceresinin içinde bir açıklık var gibi neden bu şekilde?
Petşhupçular bile anlamıyor bu işten ticaret olmuş herşey bende erkek diye aldım yanına dişi alıyım tekrar aynı yerden erkek sattığı kuşa dili dediAynen ikisi de dişidir
100% ERKEK ve Tüyde.İlk dört resim yeni son iki resim eski çekilmiştir. Kuşumun cinsiyetini merak ediyorum. Ben erkek sanıyordum ama bazı insanlar dişi olabileceğini söyledi.
KesinlikleEminsiniz değil mi ustadım ona göre kuşu değiştirsinler bari![]()
Ufuk hocam birde bizim fotodan anlarsanız bir bakınKesinlikle
Senin kuşlar 2,3 aylık ufaklar kafa yapıları büyük jumbo yada jumbo kırığı olabilir. Biraz büyüdükten sonra tekrar gönderirsin bakarızSağdaki jumbo ancak diğerlerinden emin değilim iri çek gibi duruyor YADA kırık gibi. Yardımcı olabilecek bilgili abiler kardeşler buyurun . Irkı nedir? (not bilezikliler
Yeşil kuş kaç yaşında ve cinsiyeti nedir?
7 aylık diye verdiler ama2-3 aylık dişi.
7 aylık diye aldık 3 4 aydır bizde ama tam net foto mu atayım2-3 aylık dişi.
iyi kuşun var çok güzelBizim kuş gün geçtikçe alışacağına çekinir oldu. Bu kuş dişi olabilir mi? İnternetten baktım ama tam rengi belli olamıyor bir türlü. Yaşı ve cinsiyeti hakkındaki yorumlarınız nedir?
Yaklaşık 2.5 haftadır bu güzellik benimle. Erkek yavru diye aldım ama davranışları dişi gibi. Hiç ötmüyor, ele yaklaşmıyor, elden korkuyor. Ele alıştırma egzersizleri yapıyorum, oralı olmuyor kaçıyor. En kaliteli yemleri veriyorum. Her gün saatlerce onunla iletişim kurmaya çalışıyorum. Kuşum dişi olabilir mi? 2.5 hafta ortama alışması için biraz yeterli bir süre. Bütün gün kafesinde hareket bile etmiyor. Hasta değil, ishal değil.