alienjanna
Paylaşımcı Üye
Sarı yüzlü albinonun (kırmızı göz)çere rengi değişti. Net fotoğraf çektim cins ve yaş için tahmin alabilirmiyim
Ve cinsini de ogrenebilirsem cok sevinirim saygilarMerhaba kuşum geçen eylül de benimle buluştu onunla nerdeyse bir senedir arkadaşim en azindan 12 aylik oldugunu biliyorum sizce kendisi kac aylıktır? İkinci sorum ise kendisi dişi mi erkek mi ona göre artık kendisine bir eş almayı düşünüyorum şimdiden değerli cevaplarınızı bekliyorum
Yaşını yanına alıcağım eşi için soruyorum açıkcası gecen eylülden beri bende minimum 12aylik kendisi. ve kesin dişi diyorsunuz kuşumaşöyle 3 adet fotoğraf koydum belki en azından yakın bir yaş söyleyebilirsiniz size zahmet şimdiden sağolun
Maalesef anlama şansım yok. Ancak en az 1 yaşında olduğuna göre erişkin bir eş alsanız kafi.
Şimdi yeni gelen fotoğraflara baktım ve cinsiyet konusunda tereddüte düştüm. Gün ışığında çekilmiş fotoğraflar yollayın çeresini net görelim.
Şoyle fotograflarini koydum eğer net degil derseniz yine cekebilirim cinsiyeti cok onemli benim için
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU YAVRULARIN CİNSLERİ VE YAŞLARI HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ? Teşekkürler
Mavi kuş erkek. Yeşil sanırım dişi yakından çekerseniz daha emin olurum. Mavinin gözleri siyah gözüküyor halka yok ise 4-6 ay gibi gözüküyor. Var ise daha büyüktür.Yavrularımın cinsiyetleri ve yaşları hakkında bilgi Ekli dosyayı görüntüle 41435
Mavi kuş erkek. Yeşil sanırım dişi yakından çekerseniz daha emin olurum. Gözleri siyah gözüküyor halka yok ise 4-6 ay gibi gözüküyor.