Neslixxx
Yeni Üye
Daha bugün beyaz kuşumun aldim ama cinsiyeti kafamı karıştırdı dişi istiyorum arkadaşım bunu verdi yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 40920
Daha bugün beyaz kuşumun aldim ama cinsiyeti kafamı karıştırdı dişi istiyorum arkadaşım bunu verdi yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 40920
Yaşı cinsi ırkı nedir
@Neslixxx Önceki sayfada cevap vermiştim sana dişi beyaz.
Kuşun gagasının aydınlıkta kaldığı bir fotoğraf yollar mısın?
Aldığım petshopcu bana erkek dedi hagası kahverengi altlarda hafif mavilik var birde yaşı kaç
Dişi dostum. Kuşun gözlerini ve baş çizgilerini net olarak çekebilirsen yaş konusunda yardımcı olabilirimAldığım petshopcu bana erkek dedi hagası kahverengi altlarda hafif mavilik var birde yaşı kaç
Dişi kuşlar haraketsiz olur diyorlar bu tam tersi çok çoşkuluDişi dostum. Kuşun gözlerini ve baş çizgilerini net olarak çekebilirsen yaş konusunda yardımcı olabilirim
Muhabbet kuşlarında davranışlardan cinsiyet ayrımı yapmak yanlış bence. Her kuşun karakteri aynı değil, çoğu beslediğim dişi erkekten hareketliydi mesela. Kuşunuz dişi.Dişi kuşlar haraketsiz olur diyorlar bu tam tersi çok çoşkulu
Cereyi(burun bölgesi) düz ve net şekilde gün ışığında çekebilir misinizCinsiyet nedir bu yavrunun ?
Cereyi(burun bölgesi) düz ve net şekilde gün ışığında çekebilir misiniz