Cinsiyetleri nedir sizce?
Hocam bir de şu çevresindeki pullanma mantar mi yoksa kızıştığı için kabuk mu atmış?
Yeşil erkek, beyaz dişi.
Ben mantarlık bir durum göremedim.
Cinsiyetleri nedir sizce?
Hocam bir de şu çevresindeki pullanma mantar mi yoksa kızıştığı için kabuk mu atmış?
Yavrum icin cinsiyet tahmini yapılabilir mi ?
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeşil olan erkek. Beyaz olan da emin değilim fotoğraf biraz bulanık ama dişi gibi.
Evet kuşunuz yavru ama fotoğrafı daha iyi aydınlatılmış bir odada veya gün ışığında çekerseniz cinsiyet için daha iyi olur.eve bu akşam geldi![]()
adı Rain (reyn ) cinsiyet erkek diye aldım sizde bi bakar mısınız ? Ve gagası siyahlı yeni yeme düştü dendi sizce nasıl ? Diğer kuşum hasta daha iyileşmediği için ayrı kafesteler
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylenildigi gibi kusunuz yavru burun delikleri kırmızı görünüyor yanlıs görmüyorsam yani erkek.eve bu akşam geldi![]()
adı Rain (reyn ) cinsiyet erkek diye aldım sizde bi bakar mısınız ? Ve gagası siyahlı yeni yeme düştü dendi sizce nasıl ? Diğer kuşum hasta daha iyileşmediği için ayrı kafesteler
![]()
![]()
Söylenildigi gibi kusunuz yavru burun delikleri kırmızı görünüyor yanlıs görmüyorsam yani erkek.
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En fazla o kadardır.Yeni yeme düştü dendi 50-60 gün falandır heralde inşallah
Arkadaşlar anlamıyorsanız görmüyorsanız boş yere yorum yapmayın.
Bu kuş erkek değil. Burun deliklerinin kenarları da beyaz.
Ekli dosyayı görüntüle 45944
Arkadaşlar anlamıyorsanız görmüyorsanız boş yere yorum yapmayın.
Bu kuş erkek değil. Burun deliklerinin kenarları da beyaz.
Ekli dosyayı görüntüle 45944
![]()
cerenin yakın görseli
Levent Hocam, elinizden öper. Irk, cinsiyet vs yorumunuzu bekliyorum.Yaşını tam olarak tahmin etme şansı yok. Genç bir dişi.