4-5 Aylık diye düşünüyorum. Kuşunuz Erkek.Ekli dosyayı görüntüle 55177
Ekli dosyayı görüntüle 55178Ekli dosyayı görüntüle 55179
Kuşumu alırken kaç aylık olduğunu söylemediler. Erkek yavru dediler. Kaç aylık ve cinsiyeti ne sizce?
4-5 Aylık diye düşünüyorum. Kuşunuz Erkek.Ekli dosyayı görüntüle 55177
Kuşumu alırken kaç aylık olduğunu söylemediler. Erkek yavru dediler. Kaç aylık ve cinsiyeti ne sizce?
Kuşunuz 8 aylık veya 8 ayın üzerinde dişi bir kuş.yan açıdan da bu şekilde cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
yeşilli kuş içinde bilgi verirmisiniz ondan da emin değilimKuşunuz 8 aylık veya 8 ayın üzerinde dişi bir kuş.
Kuşun gözü tam gözükmüyor gözünüde çekin lütfen, kuş erkek.Ekli dosyayı görüntüle 55177
8 aylık veya üstü kızışmış dişi.yan açıdan da bu şekilde cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kuşun gözü tam gözükmüyor gözünüde çekin lütfen, kuş erkek.
4 aylıktan küçük
yeşilli kuşum hakkında da bilgi verirmsiniz sanırım o da dişi8 aylık veya üstü kızışmış dişi.
Tekrar atar mısınız bulamadım kusura bakmayın.yeşilli kuşum hakkında da bilgi verirmsiniz sanırım o da dişi
ekledim bakarmısınızTekrar atar mısınız bulamadım kusura bakmayın.
Aynen bu kuşta dişi ve kızışmış.yaşı cinsiyeti ve ırkı ?
ikisi de dişi olduğuna göre ayırmam mı gerekiyor çünkü ara ara kavga ediyorlar birde şuan erkek bi kuş alırsam direkt eşe gelir mi önereceğiniz ırk nedir bunlar içinAynen bu kuşta dişi ve kızışmış.
Merhaba iyi günler Irk ve yaş tahminleriniz nedir? Bu da önden görünüşü
Ayırın, erkek alın hangi dişi beğenirse onunla erkek zaten çiftleşir.ikisi de dişi olduğuna göre ayırmam mı gerekiyor çünkü ara ara kavga ediyorlar birde şuan erkek bi kuş alırsam direkt eşe gelir mi önereceğiniz ırk nedir bunlar için
Maviyi sat bana parasıyla kendine erkek alMerhaba iyi günler Irk ve yaş tahminleriniz nedir?
8 aylık üstü ırk için yandan çekip atın fotoğrafını.Kuşumun ırk ve yaşını merak ediyorum bilen yardımcı olurmu
8 aylık üstü ırk için yandan çekip atın fotoğrafını.